Victor Ponta a ironizat marti numirea lui Sorin Grindeanu la sefia arbitrului telecom de catre PSD, afirmand ca este o situatie de Caragiale, de un "ridicol absolut in care PSD si Parlamentul sunt puse". "Dupa ce acum 3 luni ai dat jos pe cineva, acum il numesti, toata lumea o sa spuna ca nu suntem in Caragiale, ci pur pi simplu ne batem joc" a spus Ponta.

Victor PontaFoto: Agerpres

"Suntem ca in Caragiale. Abia astept sa-l votez pe Sorin Grindeanu la ANCOM. Eu sunt singurul care pot sa-l votez fara sa ma buseasca rasul sau plansul. Ce e asta: Jos Grindeanu? Sus Grindeanu. A zis Dragnea acu trei luni fostilor mei colegi de la PSD sa-l dea jos ca e securist, ca e vandut sistemului, ca a trdadat. Acum ce o sa le spuna? Caragiale e depasit de Dragnea. Vine Dragnea si spune: domnilor, stimati colegi, mi-am batut joc de voi, v-am mintit, de fapt nu era securist, nu era vandut sistemului, e un om bun - si chiar e un om bun Grindeanu dupa parerea mea.

Grindeanu a fost in domeniu, a fost un ministru bun, i se potriveste functia ma bucur ca a facut Tudose aceasta propunere, ma bucur numai inchipuindu-mi fata lui Dragnea cand il va vota maine pe Grindeanu.

E o situatie de un ridicol absolut in care PSD si Parlamentul sunt puse, dupa ce acum 3 luni ai dat jos pe cineva, acum il numesti, toata lumea o sa spuna ca nu suntem in Caragiale, ci pur pi simplu ne batem joc aici", a declarat Ponta, la Parlament.

Sorin Grindeanu urmeaza sa fie audiat in comisiile parlamentare de specialitate in vederea numirii sale in fruntea ANCOM.