Senatorul PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, ca in mod categoric liberalii vor depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului in aceasta sesiune, iar tema acestui demers ar putea sa vizeze fie justitia, fie economia, informeaza Agerpres.

Alina GorghiuFoto: Agerpres

"Absolut va fi o motiune de cenzura. Sunt doua teme foarte mari care nu au cum sa nu fie exploatate din punct de vedere al opozitiei, odata pe partea de justitie si a doua temele economice. Ne va fi foarte dificil sa alegem care din aceste doua teme sa faca obiectul motiunii de cenzura", a spus Gorghiu, dupa sedinta grupului PNL de la Senat.

"Este prematur sa discutam. Astazi vom avea Biroul Politic National, dar va garantez ca o motiune de cenzura va exista, daca nu va exista mai repede motiunea PSD contra lui Tudose, nu este exclusa nici asta. Categoric va fi o motiune de cenzura si vom discuta atunci despre eventuale majoritati pentru sustinerea acestei motiuni de cenzura", a adaugat ea.

Ea a aratat insa ca momentan, pe aritmetica parlamentara, nu exista voturi suficiente pentru adoptarea unei motiuni de cenzura.