Presedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat, sambata, la iesirea din Muzeul National Brukenthal din Sibiu, de aproximativ 30 de persoane care l-au asteptat in fata cladirii, in Piata Mare, pana la plecarea de la ceremonia la care a participat, scrie News.ro. Presedintele a ignorat usa deschisa a masinii care-l astepta pentru a pleca de la evenimentul la care participase in muzeu si s-a indreptat catre oamenii care-l aplaudau.

Klaus IohannisFoto: Agerpres

Seful statului s-a oprit cateva minute cu ei, schimband amabilitati, iar sibienii si-au aratat sustinerea pentru presedinte.

Presedintele Klaus Iohannis a iesit, sambata seara, din incinta Muzeului National Brukenthal dupa mai bine de doua ore si jumatate de la sosire.

Timp de cateva minute, Klaus Iohannis a schimbat amabilitati cu cei care l-au asteptat, iar acestia si-au aratat sustinerea: "Domnule presedinte, suntem alaturi de dumneavoastra", a spus o sibianca, iar un barbat l-a incemnat pe presedinte sa nu cedeze.

Oamenii i-au urat sa fie sanatos, iar seful statului a raspuns: "Si voi la fel si sa ne vedem cu bine!"

Dupa ce le-a multumit, Klaus Iohannis s-a urcat in masina si a plecat din Piata Mare.

Seful statului, dar si alte zeci de personalitati din Sibiu au participat, sambata seara, la Palatul Brukenthal, din centrul municipiului Sibiu la ceremonia de deschidere a manifestarilor ce vor fi organizate cu ocazia implinirii a doua sute de ani de la infiintarea Muzeului National Brukenthal.