Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca prim-ministrul Sorin Grindeanu a confirmat planul PSD de a introduce impozitarea progresiva.

Raluca TurcanFoto: Agerpres

"PSD a anuntat vineri atacul impotriva clasei de mijloc si a antreprenorilor. Declaratia prim-ministrului Grindeanu confirma planul PSD de a anula cota unica de impozitare si de a introduce impozitarea progresiva, asa cum Partidul National Liberal a avertizat in ultimele saptamani", declara Turcan, conform unui comunicat transmis vineri si citat de Agerpes.

Ea subliniaza ca "programul lui Dragnea, cu promisiuni fara limita catre toate categoriile sociale, este nesustenabil fara o crestere masiva a fiscalitatii, care va fi suportata de catre antreprenori si clasa de mijloc".

"Noi, Partidul National Liberal, consideram ca doar investitiile si o legislatie predictibila pot asigura o crestere economica puternica. Populismul desantat al domnului Dragnea si al PSD va limita cresterea economica si va face dificila atragerea de investitii la nivelul asteptat de cetatenii acestei tari, care vor sa aiba optiuni de angajare cat mai diverse si pe salarii cat mai bune", conchide liderul PNL.