Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, ca a avut o discutie cu seful statului, Klaus Iohannis, dar nu la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

Calin Popescu TariceanuFoto: AGERPRES

"Am vazut astazi stiri ca m-am intalnit cu presedintele Iohannis. Astazi, in niciun caz, pentru ca din cate stiu presedintele e la Bruxelles. In aceasta perioada, poate anumite contacte nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Am avut o discutie, dar nu la Cotroceni. Am avut o discutie cu presedintele si mai mult de atat nu am ce sa va spun, pentru ca pozitia noastra oficiala v-am comunicat-o mai devreme", a spus Tariceanu.

El a precizat ca nu a fost o discutie institutionala.

"Nu am plecat de la nicio premisa, pentru ca eu nu am solicitat, nici Daniel (Constantin - n.r.) aceasta discutie. Am facut o discutie cu presedintele si mai mult de atat, imi pare rau, nu am sa pot sa va spun. Nu pot sa va dau alte detalii, dar cred ca logica simpla va ajuta in chestiunea asta avand in vedere ca am fost impreuna cu Daniel Constantin. Nu a fost o discutie institutionala", a adaugat liderul ALDE.

Amintim ca Tariceanu a declarat vineri ca i s-a propus sa preia conducerea PNL, "dar aceste propuneri nu le putem lua in considerare", fara a preciza cine l-a contactat cu aceasta propunere.