Presedintele Uniunii Salvati Romania Nicusor Dan a declarat miercuri ca la alegerile din decembrie 2016 romanii au de ales intre a il avea premier pe Dacian Ciolos sau pe Liviu Dragnea, intre "o teleormanizare a Romaniei si o Romanie moderna".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Premierul Romaniei dupa alegerile din decembrie va fi Dacian Ciolos sau Liviu Dragnea. Asta este alegerea pe care romanii au sa o faca la alegerile din decembrie 2016. Noi consideram ca ar fi un dezastru ca in urma alegerilor premierul sa fie domnul Dragnea, nu doar ca ar fi rusinos - singura tara din UE condusa de un condamnat penal, mai important - guvernare nationala sau locala a PSD este legata de saracie. Saracia este strans legata de baronizarea judetelor din Romania. Dl Dragnea este cel mai bun exemplu pentru acest fenomen - conduce cel mai sarac judet din Romania in timp ce averea dlui a continuat sa creasca in paralel. Avem o alegere intre o teleormanizare a Romaniei si o Romanie moderna europeana, intre saracie si un drum catre prosperitate si normalitate" a afirmat aceasta intr-o conferinta de presa.

Intrebat daca va sustine ministrii din actualul guvern dupa alegeri chiar daca nu au venit in USR, Nicusor Dan a raspuns: "Nu vom negocia pozitii, vom negocia exclusiv cu dacian ciolos nu vom cere locuri de minsitri, il vom lasa sa aleaga pe partea noastra de Guvern. Vom negocia exclusiv programul".