Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Digi 24, ca este "foarte bine" ca Gabriel Oprea si-a dat demisia din UNPR, subliniind faptul ca UNPR are un presedinte legitim - Valeriu Steriu - cu care a avut un dialog "foarte bun" in ultima perioada. Gorghiu a spus insa ca "nu s-a decis nicio fuziune", iar o decizie ar urma sa se ia luni, in cadrul Biroului Politic National al PNL.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ca cetetean, in opinia mea e foarte bine ca si-a dat dl Oprea demisia, mai bine mai tarziu decat niciodata. UNPR are un presedinte legitim in persoana lui Vali Steriu, cu care am avut un dialog foarte bun in ultima perioada," a

In privinta fuziunii, Gorghiu a declarat "nu s-a decis nicio fuzine, nu a zis nimeni asa ceva in spatiul public. Da - avem criterii de integritate pe care toate lumea trebuie sa le respecte" a spus Gorghiu. "Intentia noastra a fost de a explora toate posibilitatile de consolidare. Luni veti vedea toate deciziile. Nu vorbim in acest moment nici de alianta, nici de fuziune" a mai spus liderul PNL.