Premierul Dacian Ciolos i-a convocat, sambata dimineata, pe ministrii Guvernului sau la o sedinta informala care are loc la Vila Lac I, discutiile fiind legate de prioritatile pe ministere, respectiv Sanatate, Educatie, Transporturi si Dezvoltare Regionala, anunta Mediafax.

Dacian CiolosFoto: gov.ro

Sedinta informala a inceput la ora 9:00, astfel de intalniri devenind deja o obisnuinta a Cabinetului Ciolos. Subiectele abordate sunt legate de prioritatile pe ministere, respectiv Sanatate, Educatie, Transporturi si Dezvoltare Regionala, dar in aceeasi masura este posibil ca ministrii sa discute si despre salariul minim pe economie, in contextul in care sindicatele sunt nemultumite din cauza ca Guvernul a decis sa nu creasca salariul minim.

Premierul Dacian Ciolos declara, la inceputul acestei saptamani, dupa prezentarea finala a bugetului pentru 2016, ca Guvernul va trebui sa ia pana la sfarsitul acestui an o decizie legata de salariul minim pe economie, precizand ca va convoca comisia tripartita pentru o discutie in acest sens.