Elena Udrea a declarat, la iesirea de la DNA, ca a constatat ca cei care afirma ca au dat ¬mai departe¬ mita pe care sunt acuzati ca au luat-o au fost lasati in libertate.

"Eu constat urmatorul lucru: toti cei care sunt prinsi ca au luat spaga este suficient sa declare ca au dat-o mai departe cuiva si sunt lasati in pace. 'Am luat dar am dat nu-stiu-cui' ii face scapati, sunt liberi bine-mersi, singurul care mai este arestat este Rudel Obreja, care a refuzat sa declare ce i s-a cerut sa declare", a spus ea.

Aceasta a declarat ca nu va face denunturi decat impotriva generalului SRI Florian Coldea. "Nu am niciun motiv sa fac niciun denunt impotriva nimanui in afara de cel pe care l-am facut".

Intrebata despre Dorin Cocos, Udrea a raspuns: "Daca asta l-a ajutat sa fie liber, eu ii doresc sa fie sanatos. Dupa ce stai trei luni in arest, probabil ca spui orice ti se cere ca sa pleci".

Elena Udrea a fost citata de procurorii DNA la ora 8:30. Aceasta a luat cunostinta de cele trei noi acuzatii care i se aduc in dosarul Gala Bute si pentru care DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea arestului preventiv si inceperea urmaririi penale.