Victor Ponta participa astazi la o conferinta cu tema "Ferma de familie - nucleu al agriculturii durabile". Klaus Iohannis are o serie de intalniri cu reprezentanti ai mediului de afaceri din Arges, unde va merge si la Uzina Dacia - Renault. Programul de campanie al Monicai Macovei prevede pentru astazi discutii cu angajatii de la Combinatul Oltchim, iar Calin Popescu-Tariceanu isi incepe programul cu o vizita in judetul Ialomita.

Candidati la alegeriFoto: Agerpres (colaj HotNews)

HotNews.ro va prezinta programele de campanie de miercuri, 8 octombrie, ale celor patru candidati la alegerile prezidentiale 2014, asa cum au fost ele anuntate prin comunicate de presa remise redactiei. Amintim ca pe 3 octombrie a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Cei 14 candidati inscrisi in cursa pentru Cotroceni au la dispozitie 30 de zile pentru a convinge alegatorii sa-i voteze la cea mai inalta functie in stat, pentru un mandat de 5 ani. Primul tur al alegerilor prezidentiale va fi pe 2 noiembrie, iar cel de-al doilea se va desfasura pe 16 noiembrie.

Victor Ponta

Victor Ponta

Foto: Agerpres

Victor Ponta, candidatul PSD: Prezent la conferinta "Ferma de familie - nucleu al agriculturii durabile"

Premierul Victor Ponta participa in Bucuresti, incepand cu ora 10:00, la Conferinta nationala cu tema "Ferma de familie - nucleu al agriculturii durabile", organizata de Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala din Romania impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Evenimentul se desfasoara la complexul Caro din Capitala.

UPDATE Tot in cursul zilei de astazi, Ponta participa la Milano la Conferinta la nivel inalt privind ocuparea fortei de munca, organizata de Presedintia italiana a Consiliului UE. Premierul va fi insotit de Rovana Plumb, Ministrul Muncii.

Klaus Iohannis, candidatul ACL: Vizita la Uzina Dacia-Renault

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale (ACL) la presedintia Romaniei, se va afla miercuri, 8 octombrie 2014, in judetul Arges, unde va participa la o serie de intalniri cu reprezentantii mediului de afaceri si cu alesii locali din judet, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Alaturi de Iohannis, in aceasta vizita, se vor afla copresedintele ACL Vasile Blaga si liderii Aliantei Crestin-Liberale Alina Gorghiu, Andreea Paul si Gheorghe Falca.

Programul deplasarii in Arges:

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Foto: HotNews / DP

11:00 - Municipiu Curtea de Arges - vizita la compania Steinel;

11:40 - Municipiu Curtea de Arges - vizita compania Dr. Oetker;

12:10 - Municipiu Curtea de Arges - intalnire cu oamenii de afaceri si alesii locali din zona Curtea de Arges - Campulung;

13:30 - Oras Mioveni - vizita la Uzina Dacia - Renault;

14:45 - Oras Mioveni, Uzina Dacia-Renault (Palatul Administrativ) - declaratii de presa;

15:15 - Municipiu Pitesti - vizita la compania Ronera.

Monica Macovei, candidat independent: Discutii cu angajatii de la Combinatul Oltchim

Monica Macovei si-a lansat candidatura la prezidentiale

Monica Macovei si-a lansat candidatura la prezidentiale

Foto: Captura macoveipresedinte.ro

Monica Macovei, candidat independent pentru functia de presedinte al Romaniei, va avea miercuri, 8 octombrie 2014, intalniri cu alegatorii din Ramnicu Valcea.

Programul candidatului Monica Macovei, miercuri, 8 octombrie 2014:

11:45 - 12.30 - Piata Centrala

12:45 - 13.30 - Piata Ostroveni

13:45 - 14:15 - Casa memoriala Anton Pann

15:00 - Discutii cu angajatii de la Oltchim - Combinatul Oltchim

17:30 - Participari la emisiuni de dezbatere electorala - VTV si Tv Valcea 1

21:00-22:00 - Emisiune dezbatere - TV Oltenia

Calin Popescu-Tariceanu, candidatul PLR: Vizita in judetul Ialomita

Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu

Foto: Agerpres

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului si candidat al Partidului Liberal Reformator (PLR) la alegerile prezidentiale, se va afla miercuri, 8 octombrie, in judetul Ialomita, potrivit unui comunicat remis Hotnews.ro.

Incepand cu ora 11:00, Calin Popescu-Tariceanu va participa la o intalnire electorala in municipiul Fetesti. Evenimentul va avea loc la Galeriile Lumina, Casa de Cultura Municipala Fetesti.

De la ora 12:30, candidatul la Presedintia Romaniei va vizita compania SC ORION SRL din Slobozia. Incepand cu ora 14:40, va sustine o conferinta de presa la Sediul PLR din Slobozia.

La ora 15:30, Calin Popescu-Tariceanu va avea o intalnire electorala cu membrii PLR si sustinatorii din judetele Ialomita si Calarasi la Casa de Cultura Slobozia.

Cine sunt cei 14 candidati la alegerile prezidentiale 2014

In cursa electorala pentru Cotroceni au intrat Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), Klaus Iohannis (Alianta Crestin-Liberala), Elena Udrea (Partidul Miscarea Populara), Kelemen Hunor (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Dan Diaconescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista), Corneliu Vadim Tudor (Partidul Romania Mare), William Brinza (Partidul Ecologist Roman), Mirel Mircea Amaritei (Prodemo) si Szilagyi Zsolt (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

De asemenea, vizeaza functia de sef al statului si patru independenti - Teodor Melescanu, Calin Popescu-Tariceanu, Monica Macovei si Gheorghe Funar.

Citeste si: