Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat sambata, la Brasov, ca prim-ministrul Victor Ponta nu se retrage din viata politica, adaugand ca, in urma postarii acestuia pe o retea de socializare, o parte a presei a facut o serie de comentarii gresite, transmite Agerpres.

Dragnea a transmis sambata, in cadrul intalnirii cu coordonatorii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, un 'mesaj' al premierului Victor Ponta, precizand ca acesta a fost gresit inteles in ceea ce priveste postarea pe reteaua de socializare.

"Eu am citit altfel acel mesaj. Eu am citit ca se retrage din disputa politica si poate se retrage la Cotroceni", a punctat vicepremierul social-democrat.

Victor Ponta (41 de ani) a scris vineri pe contul sau de Facebook un text in care declara, la final, urmatoarele: "In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea".