Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt si presedinte al PDL Neamt, s-a inscris, sambata, in Fundatia Miscarea Populara, informeaza Agerpres.

La conferinta de presa organizata la sediul fundatiei a fost prezenta conducerea centrala a Partidului si Fundatiei Miscarea Populara.

Este de asteptat ca zilele viitoare si alti primari, consilieri judeteni si consilieri locali ai PDL Neamt sa se alature Fundatiei Miscarea Populara.

Gheorghe Stefan este la al treilea mandat de primar al municipiului Piatra Neamt. El a intrat in politica in 2002, in PNL, fiind presedintele filialei si membru al Consiliului National de Coordonare al Aliantei Dreptate si Adevar. In 2007, Stefan a plecat alaturi de Theodor Stolojan si Valeriu Stoica in Partidul Liberal Democrat, care ulterior a fuzionat cu PD si a format PDL. La nivel national, Gheorghe Stefan a fost vicepresedinte intre anii 2010 si 2011.

De-a lungul timpului, Gheorghe Stefan a declarat ca va fi in permanenta alaturi de Traian Basescu si ca va iesi din politica atunci cand presedintele va renunta si el la politica.

In urma cu doua saptamani si primarul municipiului Roman, Laurentiu Leoreanu, s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara.