Liderul PDL, Vasile Blaga, a catalogat drept "ineptii" afirmatiile lui Sorin Rosca Stanescu privind finantarea campaniei electoare a aliantei DA, Blaga spunand ca aceasta alianta a avut doar conturi in lei si ca, pe langa trezorierul PD, alianta a avut ca trezorier din partea PNL pe Mihai Voicu.

Presedintele PDL Vasile Blaga a catalogat drept "ineptii" afirmatiile senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu cu privire la sumele care ar fi intrat in conturile de campanie ale Aliantei DA si care nu ar fi fost declarate. In plus, Blaga spune ca Alianta DA nu a avut conturi in valuta si ca, la acea vreme, unul dintre trezorierii Aliantei era actualul ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, transmite corespondentul Mediafax..

"Cum poti sa discuti ineptii de genul asta? In 2004, Sorin Rosca Stanescu sa se chinuie si sa afle ca Partidul Democrat de la acea vreme a fost in alianta cu PNL si ca presedinte delegat al PNL era Tariceanu si ca aveam doi mandatari financiari: pe domnul Albu si pe domnul ministru Voicu. Iar daca cineva ne-ar fi pus la dispozitie aceste sume absolut incredibile, cine ar fi fost, la o adica, atat de iresponsabil incat sa procedeze in acest mod? De altfel, sa stiti, Alianta Dreptate si Adevar nu a avut decat conturi in lei", a afirmat Vasile Blaga, joi seara, intr-o conferinta de presa.

Blaga a adaugat, referindu-se la senatorul Sorin Rosca Stanescu: "Daca toate afirmatiile domniei sale sunt ca aceasta, ne-am convins total".