Candidatul USL Paul Dumbravanu a castigat alegerile in Colegiul uninominal 11 Ploiesti Vest, obtinand peste 52 la suta si invingand-o astfel pe Roberta Anastase, conform datelor furnizate de co-presedintele USL Prahova, Mircea Rosca.

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a declarat corespondentului Mediafax, ca Paul Dumbravanu, candidatul USL in Colegiul uninominal 11 a invins-o pe Roberta Anatase inchizand colegiul.

Potrivit lui Mircea Rosca, numaratoarea paralela a USL arata ca Paul Dumbravanu are 52,4 la suta, in conditiile in care mai sunt de numarat voturile din patru sectii.

"Nimic nu se mai poate intampla pe acest colegiu. Toti candidatii PNL au inchis colegiile", a spus Mircea Rosca. Informatia a fost confirmata de seful campaniei electorale a USL Ploiesti, Iulian Badescu, acesta aratand ca Paul Dumbravanu are 52 la suta din voturi.

Badescu a aratat ca Roberta Anastase are sansa de a intra in Parlament daca se situeaza printre primii trei candidati in colegii de deputat din Prahova din partea ARD ca numar de voturi.