Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca dupa alegerile parlamentare va fi format un guvern cu o alta structura, in care o parte din ministrii actuali vor ramane, relateaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca dupa alegerile parlamentare va fi format un guvern cu o alta structura, in care o parte din ministrii actuali vor ramane.

"Nu e necesara o remaniere. Pana pe 9 decembrie, nu. Mai e putin timp si dupa 9 decembrie vom forma un Guvern si cu o alta structura, in care o parte din ministrii actuali vor ramane, altii nu", a spus Ponta.

El a aratat ca informatia potrivit careia ar putea avea loc o rocada intre ministerele detinute de PSD si PNL este falsa.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca in acest moment nu exista o discutie legata de o posibila remaniere la nivelul Guvernului.

El preciza insa ca acest subiect ar putea sa apara in aceasta seara, la sedinta USL.

Premierul Victor Ponta preia interimar conducerea Ministerului Sanatatii, dupa demisia lui Vasile Cepoi, subsecretarul de stat Raed Arafat urmand sa se ocupe de atributiile administrative ale institutiei.