Deputatul PDL Stelian Fuia a demisionat din partid, urmand sa lanseze, cu sustinere din partea unor fermieri, o "platforma agrariana", cu care sa se prezinte la alegerile parlamentare, au declarat, pentru Mediafax, surse din apropierea fostului ministru al Agriculturii.

Stelian FuiaFoto: Agerpres

Potrivit surselor, Fuia nu a demisionat pentru ca ar exista probleme in PDL, ci pentru ca "vine un moment in care fiecare merge pe drumul lui".

Fuia va lansa, in perioada urmatoare, "la sugestia si cu sprijinul fermierilor", o "platforma agrariana" care se ve prezenta in alegeri, au precizat sursele.

Fuia este deputat, ales in Colegiul 4, si a fost presedinte al organizatiei judetene Calarasi a PDL.

UPDATE Cristian Boureanu: Nu cred ca Stelian Fuia pleaca din PDL, nu vad ce motiv ar avea

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, duminica, despre plecarea din PDL a fostului ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, ca nu vede ce motiv ar avea acesta sa paraseasca partidul.

"Nu am auzit asa ceva, saptamana trecuta a tinut o conferinta de presa aici (la sediul central al PDL, nr). Daca aveti o informatie... Dar nu cred ca dl Stelian Fuia pleaca din partid, nu vad ce motiv ar avea", a spus Boureanu, citat de Mediafax.