Nota Redactiei:
- Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
- Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori
- Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate
- Cele mai bune intrebari vor fi preluate intr-un interviu realizat de Dan Tapalaga.
Nu credeti ca in loc de aceasta greva puteti fabrica niste legi mai bune pentru cetatean si sa le promovati pe posturile de televiziune si in presa?
In caz ca aveti un program de guvernare, de ce nu-l promovati?
Cum justiticati o actiune care incalca legea chiar in forul legislativ?
2. De pe pozitia de om in slujba legii (atat ca legiuitor cat si prin profesia de procuror) ati organizat proteste in ziua cand justitia delibera, ati protestat pe blog contra unei decizii a justitiei(cazul asasinului sportivului american). Ce ati dorit sa transmiteti prin aceste presiuni la adresa justitiei? La ce sa ne asteptam cand veti fi premier?
2. Consider ca decizia privind condamnarea la doar cinci ani de inchisoare pentru autorul omorului de la Giurgiu a fost o decizie netemeinica si nelegala si nu voi ezita niciodata sa exprim asemenea opinii bazate si pe experienta mea de fost magistrat. Am primit raspuns deja de la Parchetul General, care a confirmat aceasta opinie a mea si care m-a anuntat ca vor face apel la sentinta respectiva.
2.avand in vedere ca cei de la antena 3,au spalat pe jos ,in studiouri si pe bloguri cu dumneavoastra.de ce mai mergeti acolo?de frica?
2. O sa vin mereu si la HotNews.ro, chiar daca au fost si vor mai fi articole critice la adresa mea. Aceeasi masura o aplic fata de toate institutiile de media cu un minim standard de profesionalism, indiferent cine sunt patronii. Datoria mea este sa vorbesc pentru telespectatorii si cititorii respectivelor televiziuni si ziare, nu pentru patronii lor.
Sunt cetatean roman, traiesc in Canada, iar la ultimele alegeri a trebuit sa conduc 7 ore dus si 7 ore intors pentru ca eu si familia mea sa ne putem exercita dreptul constitutional de a vota, numai cu stampila ca la 1900. In tari civilizate (de ex SUA unde ati efectuat recent o vizita) astfel de cazuri absurde nu exista, cetatenii putand sa-si exercite votul prin corespondenta sau electronic, fara ca opozitia sa se planga de 'fraude'. Dumneavoastra, in schimb, ati declarat ca va veti da demisia din Parlament daca astfel de facilitati sunt instituite pentru romanii din diaspora. Colegul dumneavoastra de partid, Adrian Nastase, dupa alegerile din 2009, a mers si mai departe si a declarat ca romanii din strainatate nici nu ar trebui sa mai aiba drept de vot ! Vreau sa va intreb daca dumneavoastra si PSD-ul va mentineti aceste pozitii retrograde,stigmatizand o categorie de cetateni care aduc cinste Romaniei. Va multumesc
2. Cat mai suportam hotia si lenea si ce aveti de gand sa faceti? Dati o solutie pusa in practica de dvs.
Va urez sa fiti mereu langa noi cei tineri!
Va multumesc!
2) Daca dumneavoastra nu sunteti inca decisi, noi alegatorii ce sa intelegem?
2. Dupa aprecierile dlui Ion Iliescu, neputind exista paritate intre PSD si PNL, cam la ce procente va ginditi?
3. Care este vina doamnei Oana Mizil?
2. Toate prevederile privind repartizarea candidatilor intre PSD si ACD (PNL si PC) sunt trecute in acordul inscris la Tribunal. Acum rezultatul efectiv in alegeri este determinat de catre alegatori, nu de catre liderii de partid.
3. La Calarasi s-a propus si s-a adoptat o solutie organizatorica in vederea obtinerii celui mai bun scor pentru USL.
Una din datile trecute cand ati fost la Hotnews cineva va adesa o serie de intrebari, constructive si care ma reprezentau si pe mine, am considerat eu. Ele culminau cu ceva de genul: "Ce faceti ca sa obtineti votul meu?". Raspunsul dumneavoastra m-a descumpanit: "Sunt convins ca nu in mine va puneti dumneavoastra speranta". Mi-am zis atunci, iata cum omul renunta fara sa clipeasaca la o intreaga categorie sociala - cea in care ma regaseam. Oare doar asistatii sociali si cei cu venit minim garantat sunt interesanti pentru PSD? Am concluzionat ca da.
A urmat o nesfarsita suita de actiuni ale opozitiei caracterizate de o violenta extrema de gen fara mama fara tata in spatele carora vedeam mereu figura tenebroasa a domnului Voiculescu. Si tocmai cand vacarmul era total, tocmai cand violenta politica era pe cale sa se dovedeasca de succes dumneavoastra alegeti sa faceti o schimbare de ton. A avut impact? O da. Acelasi impact ca o pana de curent intr-o discoteca.
Eu recunosc ca nu simpatizez cu USL. Dar chiar si asa, am o nevoie disperata sa stiu ca exista figuri frecventabile in toate partidele politice. Oricare poate castiga puterea la un moment dat. Eu am nevoie sa stiu ca nu o sa darame tara sau n-o s-o arunce iar 10 ani inapoi.
Si ultima intrebare: probabil ca la toamna veti castiga puterea. Ce veti face cu ea domnule Ponta? O veti depune la picioarele domnului Voiculescu? Am motive sa ma tem?
De ce credeti ca partidele politice din Romania au o singura abordare a politicii in campania electorala - va dam, va dam .. fara a spune de unde si cum intr-un mod credibil?
Oara regulile europene de limitare a deficitelor va reduce populismul ieftin cu obiective electorale pe termen scurt?
Ce politica va adopta USL in cazul guvernarii? De stanga sau de dreapta?
Il veti schimba pe dnul Melescanu odata ajuns la guvernare?
Cum vedeti dvs un proces modern demn de secolul XXI de a elabora si implementa politici publice?
Si printre psd-istii tineri mai sunt hoti, incompetenti etc, dar este evident ca nu mai multi decat in celelalte partide. Adica partidul incepe sa se schimbe, prin simplul fapt ca multi au imbatranit sau si-au facut plinul. Este evident faptul ca nu ai cum sa-l urasti pe Ponta la fel ca pe Iliescu, Nastase, Hrebenciuc pentru ca Ponta nu a participat la nenorocirile din anii '90. Prin urmare:
Ce credeti ca puteti face, voi cei din noua generatie, pentru a scapa de acest stigmat? Cand credeti ca nu o sa mai urasc PSD, ci doar o sa fiu dezamagit si furios pe PSD, ca pe un partid oarecare care nu-si face treaba?
Multumesc
2) în Europa, partidele social-democrate susțin programe "progresiste social", de genul căsătoria între persoane de același sex sau un cadru legal pentru uniuni consensuale (coabitare a unui cuplu necăsătorit). Susține și PSD aceste demersuri?
De exemplu Basescu a fost capitan pe cel mai mare vas romanesc, primar al capitalei de 2 ori si presedinte de 3 ori ales de catre popor.
1. Ce realizari aveti la viata dvs? In calitate de procuror, ce cazuri ati rezolvat?
La fel si in cazul dl Antonescu, repetent de 2 ori, muzeograf de fomare, ce a realizari il indreptatesc sa se autointituleze salvatorul Romaniei?
2. In ce functii ati ajuns numiti de popor, nu de partid? (nu pomeniti de parlamentari pt ca bagati mortul in casa dlui Antonescu).
Nu va intreb ironic si ma astept la un raspuns pe masura, matur, daca se poate.
Va multumesc.
As avea cateva intrebari legate de planurile USL pentru o dezvoltare durabila:
1. Care sunt planurile dumneavoastra si USL pentru ca o buna parte din veniturile din exploatarile de pe teritoriul RO sa revina cetateanului de rand?
2. Care este strategia dumneavoastra in ceea ce priveste implementarea de proiecte care sa aduca Romania in prima runda valorica pentru protectia mediului? O viata mai buna pentru cetatenii acestei tari inseamna si un mediu mai curat.
3. Energia este motorul economiei fiecarei tari. Aveti de gand sa oferiti in continuare subventii pentru companiile de stat din domeniul energetic sau luati in considerare privatizarea acestora?
4. Care este rolul Statului pe piata energiei din RO? Ar trebui incurajate proiectele care produc energie verde?
Va multumesc
Ce raspuns aveti de la premier in legatura cu solicitarea privind scaderea pretului la combustibil?
Nu am primit nici un raspuns legat de preturile in crestere la benzina si motorina. Am explicat cum statul poate ajuta la temperarea acestor preturi printr-o politica fiscala mai inteligenta, prin oprirea evaziunii fiscale si prin dialog cu producatorii.
Nu am primit nici un raspuns legat de preturile in crestere la benzina si motorina. Am explicat cum statul poate ajuta la temperarea acestor preturi printr-o politica fiscala mai inteligenta, prin oprirea evaziunii fiscale si prin dialog cu producatorii.
pronosticul meu pt urm alegeri este;
- Ungureanu - presedinte sustinut de PD poate si de PSD
- Ponta - premier din partea USL
Ce veti face?! veti coabita?! ce faceti cu dl Antonescu ?! mai rezista USL?!
Toate bune !
Ma numesc Filip Preda si sunt un roman stabilit de 4 ani cu toata familia in Olanda.
Domnule Ponta, v-am urmarit discursul live din Parlament si v-am ascultat foarte atent cand ati prezentat cele 15 solutii/puncte pe care ar trebui sa le aiba in vedere noul guvern Ungureanu.
Intrebarea mea este: ati fost sincer cand ati tinut acel discurs in Parlament? Credeti ca se va schimba ceva si ca guvernul actual va tine cont de acele propuneri?
O alta intrebare pe care o am tine de tara in care traiesc, mai exact de relatiile bilaterale Romania - Olanda: care va fi tactica viitorului (eventual) guvern USL pe acest subiect? Cum ii veti convinge pe olandezi ca suntem cetateni europeni cu drepturi si obligatii egale, la fel ca si ei? Si care credeti ca este greseala cea mai mare a actualei politici externe in relatia cu executivul condus de Rutte?
Cred ca Olanda are o atitudine fata de Romania bazata pe interese de politica interna, cred ca Romania trebuie admisa in Schengen dar cred, de asemenea, ca nu trebuie sa ascundem gunoiul nostru sub pres si sa nu recunoastem ca multe din criticile Europei fata de noi privind coruptia din vami sunt intemeiate. As propune la toate vamile romanesti consultanti si observatori europeni (inclusiv olandezi) si in felul acesta am castiga increderea pe care nu o avem acum. Si nu as folosi niciodata santajul de tip Serbia ca sa obtin ceva pe plan european, pentru ca nu cred ca aceasta este calea corecta.
Domnule Ponta, in ultimul an am asistat la mai multe comentarii ale domniei voastre in legatura cu diverse evenimente. Ca sa fiu sincer, discursurile sustinute de d-voastra au avut din exterior un caracter furibund, bazate pe atacuri la persoana si injurii la adresa institutiilor si demnitarilor statului. Nu pot sa fiu decat scarbit de astfel de atitudini din partea unui om educat.
Ca atare, intrebarea mea: Ce aveti dumneavoastra, personal, de gand sa modificati in discursul politic romanesc la ora actuala? Cum vreti sa va apropiati de nivelul de profesionalism politic din UE, de exemplu Marea Britanie? Si cum doriti sa faceti o reforma politica atata timp cat nu introduceti un cod deontologic in cadrul partidului domniei voastre?
Din "strada", de acolo de unde locuiesc eu, se poate observa o lipsa totala de incredere a votantului in actuala clasa politica. Vreau sa se inteleaga foarte bine, prin actuala clasa politica inteleg atat coalitia aflata la guvernare cat si opozitia aflata in greva, daca bine am inteles eu. Consider ca unul dintre motivele acestei lipse de incredere este si refuzul actualei clase politice de a pune in practica decizia poporului, decizie luata prin referendumul privind parlamentul unicameral cu un numar de maxim 300 de parlamentari. Convins fiind ca voi primi un raspuns de genul "Sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimic", voi risca totusi intrebare:
Considerati ca actuala opozitie ar pierde mai mult decat ar castiga daca ar accepta "reluarea dialogului " cu puterea in schimbul modificari constitutiei in privinta parlamentului unicameral cu 300 de parlamentari?
As avea mult mai multe intrebari, dar din dorinta de a respecta regulile, ma opresc aici.
2. Va incerca PSD-ul sa-si apropie electoratul de dreapta stabilind in termeni clari problema cotei unice de impozitare?
Am decis in cadrul USL cotele de impozitare de 8, 12, 16%.
Acum doua luni nu ati raspuns la intrebarile mele intr-o intalnire similara online cu cititorii Hotnews (http://www.hotnews.ro/stiri-11144225-care-sunt-prioritatile-usl-2012-liderul-psd-victor-ponta-discuta-online-cititorii-hotnews-luni-ora-16-00.htm). Repet verbatim aceleasi intrebari, sperand ca de data asta veti binevoi sa imi raspundeti:
Am doua intrebari:
1. Daca USL ar veni la guvernare, cum anume ar dori sa modifice realizarile actualei guvernari: (a) codul muncii, (b) reformele in educatie, (c) taierea salariile si a pensiilor, (d) reforma sistemului de sanatate, (e) masurile luate in domeniile justitiei, (f) politica externa pro-SUA? In masura in care aceste schimbari ar costa, cum planuieste sa plateasca pentru ele?
2. Ce planuri are USL pentru stimularea economiei?
Va multumesc.
Va multumesc.
Lucrez in mediul privat de 20 de ani . In momentul declansarii crizei economice , venitul meu a scazut cu aproximativ 50% . Motivul : a scazut cifra de afaceri a firmei .
Din impozitul retinut mie si firmei mele se platesc salariile bugetarilor .
Daca impozitele retinute mie sunt mai mici , automat suma colectata este mai mica , deci fondurile de la buget pentru plata salariilor bugetarilor este mai mic .
Intrebare :
1. Vi se pare just faptul ca salariile bugetarilor si pensiile au scazut , e adevarat , intr-un cuantum mai mic decat salariile din mediu privat ?
2. Considerati ca doar angajatii din mediul privat trebuiau sacrificati in aceasta perioada ( avand in vedere ca in discursurile USL nu se vorbeste decat de bugetari si pensionari )?
Sper sa primesc raspunsuri argumentate !
Va multumesc
care a fost media d-vostra de intrare la treapta I?
M-ar ajuta sa-mi fac o parere personala mai clara despre conducerea usl.
nu va obositi va rog sa-mi dati un raspuns diplomatic ... caci nu il voi citi ... ma intereseaza strict nota si nimic mai mult..
Nu vă luaţi după el că stă bine în sondaje, ca nu este aşa. Nu vreau, după alegeri să-mi daţi dreptate!. Veniţi cu oameni cu ştate vechi în partid care au fost marginalizaţi intenţionat de acest personaj, sau cu oameni nou-nouţi. Ce ziceţi?
2. Nu credeti ca este necesara o comasare a lor ca sa aibe minim 5000 de locuitori , dupa modelul din Italia ? Unele dintre aceste comune au intre 700-1000 oameni si primesc bani mereu de la bugetul statului ! Va rog sa-mi raspundeti , cu stima Ioana.
Veti mari salariile,pensiile,alocatiile?
Veti moderniza spitalele?Pacienti vor mai da spaga la doctor?Medicamentele vor fi mai ieftine?
Veti mari cu 50% salariile profesorilor?
1. Daca parlamentarul este un functionar public cum explicati faptul ca poate primi foloase necuvenite fara sa munceasca pentru ele?Si aici tin cont de faptul ca cheltuielile pentru un parlamentar includ foarte multe costuri: de la cazare, telefon, masina etc...
2.De 4 ani ne spuneti ca puterea a gresit, a facut, a dres, nimic nu este bun din ce au facut ei, dar in acelasi timp sunteti constienti ca unele sisteme nu functioneaza cum trebuie.(ma refer la bugetari)
Dvs. si partenerii din coalitie nu ati prezentat niciodata nimic concret si argumentat in sustinerea acestor lucruri, ba mai mult, ati impartit Romania in doua, pe de o parte bugetarii, pensionarii si asistatii socilai si pe de alta parte cei care muncesc la privat, care au avut si au de suferit cel mai mult de pe urma crizei economice si care contribuie la bugetul de stat pentru a sustine masurile dvs. sociale.
Sa inteleg ca nu cunoasteti situatia reala, ca salariioe la bugetari sunt cu mult mai mari decat in sistemul privat, ca sunt foarte multi salariati care nu au ce cauta in sistem, ca pensiile nu mai reprezinta de mult contributiile platite de pensionari, ca au fost marite, indexate, de foarte multe ori si au ajuns sa depaseasca cu mult salariile din mediul privat.Daca mai tinem cont si de alte facilitati, scutiri de impozite, medicamente compensate, tratamente de recuperare compensate, etc., este mult mai bine in romania sa fii pensionar decat salariat, cu familie si copii...
cum explicati faptul ca sunt pensionari cu pensie de peste 1200 lei si au si ajutoare de handicap, ca nu mai vad bine, ca au probleme cu inima, etc... Aceste probleme apar iminent, odata cu varsta, nu cred ca statul trebuie sa ofere bani in plus, este suficient tratamentul...
Data trecuta ati sustinut in candidat care facea saune la moguli in timpul noptii dinaintea alegerii, si apoi l-ati exclus din PSD.
Acum ne propuneti pe unul care nu merge deloc la servici si totusi incaseaza salar,
Cum explicati celor ce muncesc in fiecare zi la stat/privat de ce un om care nu merge la servici merita sa ia salar si mai ales, de ce merita sa fie presedinte?
Tinand cont ca in constitutie scrie:
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
as dori sa stiu daca USL ia in considerare un proiect de lege, care sa dea dreptul tuturor cetatenilor de a sta acasa si de a lua salarul intreg,
Va multumesc,
De ce nu promovati legi care sa conditioneze ajutorul social astfel incat cei care primesc sa aiba si obligatii nu doar beneficii, obligatii cum ar fi sa lucreze, sa isi plateasca impozitele etc.
Din pacate socialismul nu este vazut bine in Romania de cei care lucreaza si isi platesc taxele tocmai din aceste motive, trebuie sa faceti ceva sa schimbati imaginea negativa daca vreti sustinere si de la altcineva decat pensionari si asistati sociali.
2 Ca navigator pe masini de concurs si asistent vital al pilotului, ati avea curajul sa va suiti intr-o masina avind in stinga dumneavoastra pe Crin Antonescu? Cum credeti ca ar reactiona la indicatiile dumneavoastra?
multumesc
Aveti in mine, cetatean neinregimentat politic, un sprijin moral pentru greva parlamentara pe care o faceti. Cred ca USL procedeaza asa cum trebuie, avand in vedere, in primul rand, configuratia actuala a Parlamentului si a coalitiei de guvernare, care contine grupusculul numit UNPR. Nu-l pot numi altfel, pentru ca, asa cum stim, pe buletinele de vot din 2008 nu a existat o asa formatiune politica.
In acest context, vreau sa va intreb: cand veti fi la guvernare veti promova ferm si fara dubiu un proiect de lege care sa interzica migratia politica? Veti refuza eventuala revenire, pe ultima suta de metri, a unor persoane care au dat masura moralitatii lor, sarind in barca puterii? E nevoie de asanare din acest punct de vedere sau, cel putin, de indepartare a respectivilor pana in acele esaloane ale unui partid din care sa nu mai poata privi si actiona decat ca simpli membri.
Eu, unul, nu mai vreau sa-i vad pe acei oameni, fosti PSD sau PNL, revenind pe vreo lista (nici macar la nivel de consilii locale). "Reevaluarile" am vazut cui apartin, cum au fost justificate in modul cel mai neconvingator posibil, si cred ca e cazul sa nu mai vedem niciodata asa ceva. Parlamentul acesta de acum este, in opinia mea, nelegitim.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Presedintele PSD Dambovita isi mentine intentia de a candida la primaria TGV. si asteapta verdictul dvs. Ce raspuns ii dati si care sunt argumentele?
- In anul 2004 ati "inventat" metoda de vot cu autobuzul. O parte a staff-ului lui Sarkozy a preluat-o.
- Acum ati "inventat" metoda grevei platite a opozitiei.
1. Nu credeti ca toate aceste "inventii marca PSD" preluate vor deveni arme in mana actualei puteri cand va fi in opozitie?
2. Romanii din emigratie, adica cei care sunt in contact direct cu capitalismul adevarat nu v-au votat niciodata. De ce vreti sa ne restrangeti votul?
1). La Buzau candidatura dlui Bigiu(PNL) la Consiliul Judetean este un subiect asupra caruia nu se va mai reveni? Este batuta in cuie?
2). Ati spus ca sondajul este criteriul de stabilire a candidatului la CJ(si nu numai). La Buzau ce criteriu ati folosit?
România ? Câte calorii trebuie sã mãnânce un român
zilnic ?
Credeti ca situatia de la Buzau duce la ceva bun pentru PSD Buzau ?
Oare realizarile care s-au facut in judetul Buzau pana acum de presedintele CJ Buzau se pot sterge cu vederea ?
Ce va spun procentele din sondaje ?
1. In ultima vreme domnul Antonescu a devenit o versiune mai inculta si mai lenesa a lui Vadim. Vadim spumega, dar macar in parlamentul european si-a pastrat decenta, este un om cult si isi face treaba. Pe de alta parte domnul Antonescu spumega ca un turbat, in singurul sau contact cu parlamentul european a batut campii cu gratie, lenes e, din moment ce oficial a avut in ultima sesiune parmanetara (inainte de greva) prezenta de 0%, iar de cand e parlamentar nu a trecut de 10% prezenta, scoala iar nu i-a placut. Si pe langa asta mai e si nesimtit, intrebandu-se retoric daca pana acum parlamentarii chiulangii si-au primit pana acum leafa, el fiind "seful" lor. Avand in vedere ca dumneavoastra ati avut in ultimele luni niste pozitii interesante si cel putin surprinzatoare (sincer nu ma mai asteptam la discursuri de bun simt, constructive si in general de lider al unei opozitii adevarate si nu aberatii de gen "NU" la orice), cum va puteti asocia cu un asemenea personaj. Nu va e frica ca va trage scorul intregii aliante in jos prin spumegarile sale inculte? Sau este o stragetie: dumneaviastra atrageti electoratul mai cu capul pe umeri, iar domnul Antonescu amatorii de circ ieftin?
2. De-a lungul istoriei romanii s-au dovedit incapabili de se guverna singuri, si mai ales in ultimii 22 de ani acest fapt a fost evident: defrisari fara cap, justitie si politie impotente care fac ca Romania sa nu fie un stat de drept (si nu ma refer numai in privinta marilor politicieni, ma refer la faptul ca orice gainar scapa de lege daca a furat suficient), faptul ca nimic nu se face fara spagi ci comisioane si lista poate continua. Singurele lucruri pozitive au fost facute la presiunea UE si datorita anumitor tratate pe care le-am semnat. In aceste conditii nu credeti ca e o idee buna sa cedam cat mai mult din suveranitate, iar actualul Tratat Fiscal este o buna ocazie pentru acest lucru?
Atat in Romania cat si in alte tari (DSK in Franta spre exemplu) "vocile" Social Democratiei se bucura de bunastare. Partidul pe care il conduceti (si celelalte de altfel) are un numar important de functionari publici bogati. Prin functionar public inteleg si persoane politice, cum ar fi domnul Adrian Nastase. Dansul a avut permanent, in ultimii 20 de ani o functie de demnitate publica (de cele mai multe ori aleasa). Se ridica doua intrebari:
1. In ce masura aceste voci sunt capabile sa inteleaga aspiratiile cetatenesti pe care pretind ca le reprezinta, ei situandu-se in afara acestei clase?
2. Cat de eficient au reprezentat aceste apiratii daca au mai avut si timp ptr. a crea propria lor bunastare? Data fiind situatia inca grava a vastei majoritati a cetatenilor tarii, nu ar fi mai firesc ca acesti demnitari sa lucreze pana la 19 ore/zi ptr. functia in care se afla, in consecinta neglijand propria situatie materiala?
SA NE FEREASCA DUMNEZEU de asa ceva.
la sect 1 Chiliman (PNL) la 2 C Popescu (PNL) la 3 R Negoita (PSD) la 5 M Vanghelie (PSD)
la nivelul acestor sectoare avand in vedere sondajele si realitatea din teren, in proportie de 90%, vor ramane primarii care sunt la ora actuala in functie. Deci USL nici nu va castiga, nici nu va pierde
la 4, proaspatul UNPR-ist Piedone este invincibil. Aici insa e problema lui Voiculescu pentru ca ei l-au scapat printre degete pe Piedone. In mod normal aici, ACD ar trebui sa isi nominalizeze un candidat (cel mai bine din partea PC) E vina lor ca au pierdut omul
sectorul 6 este singurul care poate fi castigat de USL, in plus fata de situatia actuala.
INTREBAREA ESTE LA CE DATA DAR SIGUR SE VOR ANUNTA CANDIDATII PENTRU CELE 6 SECTOARE? AU MAI RAMAS MAI PUTIN DE 100 DE ZILE PANA LA ZIUA VOTULUI.