Liderii USL se vor intalni, miercuri, la Parlament, cu premierul Emil Boc si cu liderii coalitiei de guvernare, a declarat, pentru agentia Mediafax, presedintele PSD, Victor Ponta.

Potrivit lui Ponta, intalnirea va avea loc la ora 13.00, la Parlament. Liderul PSD a spus ca discutiile vor viza situatia politica si sociala.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la Antena 3, ca USL merge cu un mandat foarte clar la intalnirea de miercuri: "Guvernul Boc trebuie sa plece si trebuie sa ne intoarcem la oameni, care sa poata decide din nou cine ii va conduce".

Acesta a subliniat ca USL nu merge sa negocieze: "Mergem sa-i transmitem sefului guvenului care a punctul de vedere al opozitiei si care e solicitarea noastra in numele celor pe care credem ca ii reprezentam. Nu au ce altceva discuta cu noi".

Premierul Emil Boc a admis ca intalnirea cu opozitia nu ar fi avut loc atat de devreme in lipsa protestelor de strada.

"In aceasta dupa-amiaza am aut o convorbire telefonica cu domnii Victor Ponta si Crin Antonescu (...) si ne-am pus de acord sa avem o intalnire maine la ora 13,00, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta prioritatile anului 2012", a declarat marti seara premierul Emi Boc, la B1 TV.

"Probabil ca fara aceste proteste nu ar fi avut loc maine, probabil ca ar fi avut loc alta data, dar nu maine".

"M-am bucurat ca am primit un raspuns favorabil din partea liderilor USL", a comentat el.