Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat, sambata, pentru Agerpres, ca actiunea de suspendare a presedintelui Traian Basescu nu are nicio sansa iar alegerile anticipate nu se justifica in an electoral.

"Tema privind suspendarea presedintelui este reluata din cand in cand, fie de Crin Antonescu, fie de Victor Ponta. La ei nu conteaza ca e corecta, ca nu e corecta, ca poate sa fie realizata sau nu poate sa fie realizata. Pur si simplu flutura stindardul suspendarii ca o actiune politica. Nu are niciun fel de sansa, nu are niciun fel de legatura cu realitatea", a spus el.

Deputatul a democrat-liberal a adaugat ca declansarea alegerilor anticipate, asa cum a cerut sambata liderul PNL, Crin Antonescu, nu se justifica intr-un an electoral.

"Despre alegeri anticipate: Hai sa fim seriosi! Este ultimul an electoral. Nu s-a intamplat nici razboi, nici calamitate, nu s-a intamplat nimic altceva decat o manifestare justificata sau mai putin justificata a celor care ies in strada. Dar de aici si pana la alegeri anticipate este cale lunga. Ele nu se justifica. Sa avem rabdare, mai sunt zece, unsprezece luni pana la alegerile la termen si, sigur, atunci, Opozitia va putea sa aiba orice pozitie politica pe care si-o doreste, iar electoratul va decide in mainile cui lasa Romania mai departe", a argumentat Mircea Toader.