La mormantul Madalinei Manole vin cetateni din toata tara. Turistii japonezi misunau ieri pe langa Cimitirul Ghencea. Deci avem potential intern si extern.

Cand pleci in excursie la o inmormantare, deshumare, aratare de moaste, executie publica, agonie, accident de munca, loc de sinucidere, spital de nebuni nu poti sa ai pretentii de confort, deci aici argumentul ca n-avem infrastructura nu tine. Vezi pelerinajele apocaliptice la Sfanta Paraschieva. A oprit vreodata infrastructura milionul de pelerini? Nu. QED.

Audientele bubuie cand mai moare cineva mai cunoscut, filmarile din cosciug aduc rating, deci interesul popular e maxim.

Tot ce mai e nevoie e o companie care sa organizeze o excursie, de preferinta cu un microbuz "al mortii", condus de un sofer cu antecedente penale, asta pentru cresterea numarului de locuri de pelerinaj. Cu prezentari de genul.

"Aici au raposat intr-un tragic accident de microbuz 11 pelerini care mergeau la o inmormantare, vezi filme si poze de la momentul accidentului. Tarif, 2 lei adulti, elevi si militari in termen, 1 leu, copiii sub 6 ani au acces gratis doar insotiti. Puteti achizitiona bucati de haine murdare de sange, machete ale microbuzului distrus si ilustrate de la autopsie, toate de la magazinul nostru. Avem stoc limitat de diluant si Furadan. Primul venit, primul servit.

Daca doriti sa va sinucideti la noi asiguram filmare si telefon la 112 gratuite. Zvonurile ca ati ajuns strigoi sunt incluse in pret. Asiguram expunere pe principalele televiziuni, un sfert din veniturile din publicitatea la detergenti, telefonie, suc si automobile revin familiei raposatului pentru inmormantare. Asiguram preot slujba scurta de sinucigas si troita pe marginea drumului. Materialele rezultate in urma sinuciderii, autopsiei si inmormantarii vor fi incluse in oferta noastra. Toate drepturile rezervate."

Citeste si comenteaza pe blogul lui Dan Selaru.