Spre lauda lor, PSD a propus un program alternativa la cel sustinut de guvern. Rolul opozitiei nu este "sa injure guvernul" ci sa formuleze si sa sprijine o alternativa la politicile propuse de acesta, alternativa pe care sa o puna in practica odata ajuns la putere. Din pacate, programul PSD contine masuri concrete si bine precizate ca alternativa la reducerile de cheltuieli propuse de guvernul actual, insa nu se aventureaza sa prognozeze in niciun fel efectul asupra economiei, scrie Doc pe blogul sau.

In principiu orice program politic serios trebuie sa contina si asa ceva, dar cu atat mai mult cu cat asta e natura crizei pe care o traversam: statul nu are destui bani cat sa-si acopere cheltuielile pe care le-au angajat masuri anterioare similare, trebuie sa faca ceva pe termen scurt ca sa iasa din situatia asta.

Nu iesi dintr-o situatie in care te-au adus masuri luate fara sa se calculeze sau sa se tina cont de impactul lor asupra economiei cu un program de masuri careia ii lipseste calculul privind impactul asupra economiei.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Doc.