S-a facut si majoritate parlamentara, dar vorba Presedintelui, sa vedem la vot. In 2 zile grupul generalilor a castigat 5 noi nume. Frumos. La noi negocierea politica se face, vorba unui clasic in viata, pe persoana fizica. In tabara PSD a inceput rafuiala. In tabara PNL nu a inceput, inca. Oricum sobolanii parasesc corabiile. Cei ce pentru unii sunt tradatori pentru altii sunt oameni responsabili, dedicati "interesului national", scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Grupul generalilor, acest grup fara doctrina, doar cu interese, devine un factor major in viata politica.

Aparitia unui asemenea grup este expresia clasei politice promovate de Traian Basescu, visul consilierului Avramescu, viata politica fara partide. De altfel acest fenomen este prezent si in PDL, partid care a sarit din tabara socialista in tabara populara si in ultimul timp a obtinut si accente nationaliste. Masurile economice promulgate de Guvernul Boc au fost de toate orientarile. De altfel, situatia economica reflecta tocmai brambureala doctrinara a PDL.

PDL continua opera de demonizare a clasei politice "clasice", aceea a partidelor care se mai bazeaza si pe doctrine politice. Acum doctrina este "interesul national", unic cunoscator al acestuia este Traian Basescu.

Liberalii, care tin la mediul de afaceri, si PSD, care cere masuri sociale, sunt inconveniente. Interesul national e deasupra acestor interese sectare, de grup, ca sa-l citez pe Ion Iliescu.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Selaru.