Incep sa ma exaspereze discutiile despre votul de la Paris si incercarile unor persoane de a demonstra ca, din punct de vedere fizic, era imposibil sa voteze 3.785 de persoane in doar 14 ore, asta in timp ce in Gara de Nord Bucuresti sau la Facultatea de Drept au votat doar 700.

Ascultandu-l pe domnul Dan Nica, este firesc sa ne intrebam cum a fost posibil ca romanii din Franta sa fie de cinci ori mai rapizi decat romanii din Gara de Nord, numai ca cei care si-au pus astfel de intrebari au cazut in capcana PSD.

De ce comparam sectia de la Paris cu cea din Gara de Nord? Pentru ca asa vrea domnul Nica?

De ce nu comparam Parisul cu sectia speciala numarul 214 din Timisoara spre exemplu, unde la Caminul nr 19C (la Poli), in 6 decembrie, au votat exact 2.825 de persoane, cu doar 25% mai putine decat in capitala Frantei (poate ne povesteste cum a mers votarea cineva care a votat la aceasta sectie).

Sau de ce nu facem o comparatie cu sectia speciala numarul 213 tot din Timisoara, unde au votat 2.144 de persoane? Sau cu sectiile speciale 160 si 162 din Cluj Napoca, unde au votat peste 2.000 persoane/sectie? Sau cu sectia speciala numarul 1254 din Bucuresti, unde au votat 2.183 persoane?

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Cristian Orgonas.