BEC a inregistrat candidaturile la Presedintie conform legii 370 din 2007 privind schimbarea denumirii orasului Basarabi, judetul Constanta, in Murfatlar. Desi avea posibilitatea sa inainteze Bugetul, dupa ce a strigat luni de zile pentru asta, Guvernul Boc nu l-a inaintat si am pierdut banii de la FMI. Aia de pensii si salarii, scrie Dan Selaru, pe blogul lui.

Nu avem Guvern. Desi exista de o luna un prim ministru desemnat el nu e validat sau invalidat de Parlament. In schimb se negociaza majoritati electorale. Care nu conteaza pentru ca presedintele Romaniei, care nici el nu exista, decide candidatii la prim ministru.

Curtea Constitutionala decide renumararea voturilor anulate astfel incat nimeni nu intelege procedura. BEC habar n-are ce sa faca.

La unele sectii de votare se voteaza de 3 ori mai repede decat la altele. Pentru unii e normal, pentru altii e furt clar. Mortii participa activ la procesul electoral. Nu toti, din fericire.

In Romania se duce o lupta peste capetele noastre. Pe care majoritatea nici n-o intelegem. Universul lui Kafka e doar aparent. Pe langa nenumaratele probe de imbecilism se petrece ceva. Care nu se rezuma la Basescu sau Geoana. Ei sunt doar exponentii taberelor.

Citeste restul articolului si comenteaza pe Romania Obiectiva.