Dupa doua saptamani de campanie in care am avut de toate, a venit momentul sa ne alegem presedintele pentru urmatorii 5 ani.

Stiu ca multi dintre voi cred ca votul lor nu conteaza, ca oricum nu se va schimba nimic si ca “poporul” va fi uitat imediat dupa alegeri indiferent cine va castiga, insa sfatul meu este sa mergeti la vot, iar pentru a va motiva, am sa incerc o altfel de abordare.

In ziua primului tur de scrutin, a fost o isterie generala legata de fraudarea alegerilor, isterie pe care televiziunile au intretinut-o pana in momentul inchiderii urnelor, dupa care s-a asternut linistea.

De ce? Pentru ca prezenta peste asteptari a oamenilor la vot si numarul mai degraba mic al celor care au votat pe listele speciale, au facut sa para ridicol orice comentariu care sa sugereze ca rezultatul a fost influentat de turismul electoral.

Acum miza este infinit mai mare, iar prin absenta de la vot, nu veti face decat sa dati apa la moara celor care la ora 21.00, indiferent de rezultat, vor sustine ca noul presedinte a fost ales prin frauda. Si cu cat prezenta la vot va fi mai mica, cu atat mai mare va fi scandalul de dupa.

Citeste integral si comenteaza pe khris.ro.