Premierul Emil Boc este cel mai apreciat membru al actualului Guvern, fiind nominalizat de 7,6% din subiectii unui sondaj Metro Media Transilvania. Intrebarea la care subiectii au trebuit sa raspunda a fost “V-ar placea sa aveti bani multi, un serviciu lejer, bine platit in care banul sa vina chiar daca habar nu aveti ce trebuie facut acolo si sa puteti spune orice tampenie in public, fara ca cineva sa ia vreo masura?”. Legatura cu Emil Boc este ca el corespunde perfect acestui profil.

Cea de-a patra editie a manifestarii “Noaptea cercetatorilor” se va desfasura pe 25 septembrie in orasele Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi. Din cauza crizei, Guvernul intentioneaza sa prelungeasca aceasta manifestare, ea urmand sa aiba loc zi si noapte in urmatorii 10 ani.

Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a declarat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, ca persoanele pensionate pe caz de boala in mod nejustificat, vor fi sanctionate. El nu a facut nicio referire la functionarii avansati la fel de nejustificat pana in cele mai de sus posturi din ministere, desi si acestea incaseaza lunar sume consistente de bani.

Citeste textul integral si comenteaza pe blogul lui Dan Popa.