Campania ECOTIC "Orase Curate" isi prezinta rezultatele in Filiasi si ia startul in Tg. Mures si Dorohoi

de N.A.     webPR.ro
Luni, 3 aprilie 2017, 14:43 Actualitate | Mediu

Campania Orase curate
Foto: ecotic
"Orase Curate", campania nationala ECOTIC dedicata colectarii electricelor si electronicelor uzate din mediul urban, isi prezinta rezultatele dupa trecerea prin Filiasi si se muta, din 3 aprilie 2017, in alte doua orase: Dorohoi si Tg. Mures. Campania va incuraja locuitorii celor doua localitati sa vina si sa predea corect echipamentele electrice si electronice uzate la centrele de colectare municipale.

Organizatia ECOTIC, in parteneriat cu autoritatile si companiile de salubritate locale, continua campania "Orase Curate". Dupa trecerea prin Filiasi, unde 140 de persoane au predat spre reciclare 2 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE), in 3 - 30 aprilie 2017, locuitorii din Dorohoi sunt informati si incurajati sa devina constienti de problema DEEE si de necesitatea de a le preda corect spre reciclare. Acelasi mesaj va fi transmis populatiei din Tg. Mures, in perioada 3 - 7 aprilie 2017.

Astfel, in perioada campaniei, orice locuitor al oraseor Dorohoi si Tg. Mures care va preda un deseu de minim 5kg cumulate la unul dintre punctele de colectare municipale , va primi un premiu instant.

Iata punctele de colectare ale SC Servicii Publice Locale SRL din Dorohoi si programul acestora:
  • Strada 1 Decembrie nr. 24 (garaj auto) - de luni pana vineri, intre orele 7:30 - 16:00;
  • Piata Plevna - de luni pana duminica, intre orele 8:00 - 14:00;
SPL Dorohoi ofera serviciul de preluare de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Pentru colectarea acestor echipamente locuitorii sunt rugati sa contacteze dispeceratul la unul dintre numerele de telefon: 0231.617.194, 0736.643.865.

Pentru Tg. Mures, punctul de colectare Salubriserv S.A. este urmatorul:
  • Strada Furnicilor nr. 2, program 9:00 - 17:30, in fiecare zi de campanie.
Campaniile din Dorohoi si Tg. Mures continua, in anul 2017, programul national "Orase Curate", un program itinerant al Organizatiei ECOTIC, dedicat colectarii DEEE in mediul urban.

Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro
[P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

345 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică