Articol webPR

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat - editia 2015 si-a premiat castigatorii

de     Smile Media
Luni, 14 decembrie 2015, 12:39 Actualitate | Mediu

Gala Premiilor Pentru un Mediu Curat, 2015
Foto: ecotic
Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, editia 2015, si-a premiat castigatorii in cadrul evenimentului anual organizat in 11 decembrie la Grand Hotel Marriott. Dintre cele 87 de proiecte inscrise, patru au fost desemnate castigatoare la cele patru categorii ale concursului: Companii, ONG, Institutii publice si Institutii de invatamant. Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un eveniment de traditie al ECOTIC, menit sa popularizeze initiativele semnificative dedicate mediului, protejarii acestuia si conservarii resurselor planetei.

Editia a VII-a a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat si-a desemnat castigatorii in cadrul competitiei anuale, devenita deja o traditie pentru ECOTIC si partenerii sai. Gala s-a nascut din nevoia de a aduce la rampa proiectele si initiativele romanesti dedicate mediului.

De-a lungul celor sapte editii, numarul proiectelor inscrise si al organizatiilor interesate a crescut vizibil. La aceasta editie au fost inscrise 87 de proiecte, cele mai multe incrise intr-o editie de pana acum. Dedicate reciclarii, ecologizarii, ingrijirii naturii sau constientizarii, toate proiectele au demonstrat ca spiritul civic si atitudinea pro-mediu se pot cultiva si incuraja spre a fi puse, intr-un final, in slujba comunitatii.

ECOTIC felicita toate initiativele jurizate si anunta cu placere castigatorii celor patru categorii ale Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat:

Marele Premiu pentru Institutii Publice: Agentia pentru Protectia Mediului Prahova
Proiect castigator: Proiect-concurs de educatie ecologica pentru elevii prahoveni "GANDESTE VERDE, GANDESTE CURAT!"

Marele Premiu pentru ONG: Asociatia Greenitiative
Proiect castigator: Platforma "Scoli verzi - advocacy, eco educatie si sustinere pentru scoli sustenabile"

Marele Premiu pentru Institutii de Invatamant: Scoala Gimnaziala Nr. 1 Bistrita
Proiect castigator: "ECOeficient"

Marele Premiu pentru Companii: PROCREDIT BANK SA
Proiect castigator: "CREDITUL ProEco"


Juriul Galei 2015 a fost format din: Raluca Ouriaghli - Ateliere Fara Frontiere, Iulia Sirgher - InfoCons, Raluca Costache - Green Report, Simona R. Marcusohn - Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, Adina Magsi - Alucro, Dragos Calugaru - ECOTIC.

"Suntem bucurosi ca numarul si diversitatea proiectelor inscrise in competitia Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat cresc de la an la an. Acest lucru denota implicit faptul ca romanii devin tot mai preocupati de asigurarea unui mediu inconjurator sanatos si a unei dezvoltari bazate pe un mod de viata sustenabil", a declarat Valentin Negoita - Presedinte ECOTIC.

ECOTIC multumeste tuturor participantilor si partenerilor pentru implicarea intr-un eveniment care celebreaza, in prag de sarbatori, grija si responsabilitatea fata de ceea ce, pana la urma, face totul posibil: mediul inconjurator.

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat - editia 2015 face parte din proiectul Caravana ECOTIC, proiect co-finantat prin Programul Life+ al Uniunii Europene.

Despre ECOTIC:
ECOTIC este o organizatie colectiva nonprofit care gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) in numele a peste 500 de producatori si importatori afiliati. ECOTIC asigura si supervizeaza intregul proces de preluare, transport, dezmembrare si reciclare astfel incat, la final, DEEE sa nu mai reprezinte un pericol. Peste 70.000 tone DEEE au fost gestionate in sistemul ECOTIC, in cei 9 ani de activitate. Consultanta prompta si specializata oferita producatorilor de echipamente electrice, baterii si acumulatori, este un element definitoriu al ECOTIC. Mai multe detalii gasiti pe www.ecotic.ro, pe pagina de Facebook dedicata Organizatiei ECOTIC, precum si pe pagina LinkedIn a Organizatiei ECOTIC.
[P] ​Accepta provocarea unui business fara hartii! E mai simplu decat crezi               

Activitatile noastre zilnice sunt din ce in ce mai orientate catre mediul electronic si online. Traim intr-un ritm care ne-a impus sa adoptam solutii eficiente si sigure pentru a plati facturi si taxe, a face cumparaturi, a verifica soldurile bancare, etc. Este o practica pe care am ales-o din dorinta de a simplifica lucrurile si pe care multi dintre noi ne dorim sa o regasim si in viata profesionala, unde cautam solutii pentru a depasi constrangerile de timp si spatiu atunci cand trebuie sa obtinem  o aprobare, sa  semnam rapid un contract sau sa accesam un document de la distanta.
577 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă