Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, sambata, ca la acest moment se desfasoara la nivel national un control in domeniul deseurilor si au fost date amenzi de un miliard de lei, scrie Agerpres.

"Suntem in plin control al obiectivelor din zona deseurilor, este un control care se desfasoara la nivel national. Pana acum s-au verificat peste 300 de operatori economici, s-au dat sanctiuni de aproape 1 miliard de lei si s-a luat masura suspendarii activitatii celor care nu respecta reglementarile in vigoare", a precizat ministrul Rovana Plumb, intr-o conferinta de presa sustinuta in comuna damboviteana Sotanga.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, deputat PSD in Colegiul 2 Pucioasa, judetul Dambovita, s-a intalnit, sambata, la Sotanga, cu primari din Dambovita cu care a discutat atat probleme de natura politica, dar si pe zona administrativa, in special de investitii apa-canal.

La intalnirea cu primarii au participat presedintele Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu, precum si alti parlamentari PSD de Dambovita.