Noi fotografii nud cu vedete, printre care si Kim Kardashian, au aparut pe retelele de socializare, la cateva saptamani dupa aparitia altor fotografii intime cu celebritati, relateaza presa americana, citata de AFP.

Poze cu actrita Vanessa Hudgens si cu jucatoarea de fotbal Hope Solo au fost postate pe site-urile 4chan si Reddit, dar au fost sterse la scurt timp, potrivit TMZ, un site american dedicat celebritatilor.

Portalul BuzzFeed a raportat ca pe internet au aparut poze si video-uri personale ale actritelor Mary-Kate Olsen, Hayden Panettiere și Leelee Sobieski.

Numeroase poze nud ale unor vedete au fost difuzate pe internet, dupa ce conturile acestora de pe serviciul de stocare iCloud au fost piratate.

Actrita Jennifer Lawrence, modelul Kate Upton si cantareata Avril Lavigne au fost printre primele victime ale presupusului furt de date.

Gigantul american Apple a negat orice defectiune a sistemului de securitate, sustinand ca hackerii au reusit sa rapunda intrebarilor de securitate corect sau chiar sa redirectioneze parolele conturilor, prin operatiuni de phishing.