O persoana inarmata, care a deschis focul si a luat cel putin doi ostatici, luni, la birourile BMW de langa Paris, s-a predat dupa ce unitatile de elita ale politiei au fost trimise la locul incidentului, au anuntat oficiali francezi, citati de AFP. Potrivit informatiilor, barbatul a tras doua focuri de arma si a luat doi ostatici la sediul producatorului auto de la Montigny-Le-Brettoneux, aflate la vest de capitala Frantei.

Atacatorul s-a predat fara violenta.

Postul de radio Europe 1 a precizat, citand surse anonime, ca atacatorul este un fost angajat al companiei, insa AFP a precizat ulterior ca a fost vorba de "un client nemultumit ca are probleme cu masina iar BMW nu a reusit sa le rezolve". Acesta luase ostatici o receptionera si o persoana din vanzari.

Sursa a precizat ca barbatul a tras doua focuri in aer, fara sa raneasca pe cineva. El ar fi incercat, de asemenea, sa incendieze imobilul.

Potrivit oficialilor francezi, actiunea barbatului a fost "premeditata". El a mai fost acuzat de atacarea unui angajat al BMW si de faptul ca ar fi vrut sa angajeze un asasin care sa ucida familia unui dealer BMW.