Ivy Bean, cea mai batrana utilizatoare de Twitter din lume, a murit miercuri, la varsta de 104 ani, potrivit The Guardian. Britanica s-a alaturat comunitatii anul trecut si a adunat 56.000 de utilizatori care ii urmareau postarile.

Bean a avut peste 1.000 de tweet-uri in care a vorbit, printre altele, despre invitatia facuta de Gordon Brown la resedinta de la Downing Street nr. 10, pe vremea cand acesta era premier, de vizitele familiei, despre mancarea ei preferata - "fish and chips", sau despre prietenia neobisnuita cu interpretul Peter Andre, despre care Ivy a spus ca e "minunat".

"Ivy a murit in liniste in aceasta dimineata la 12.08," a anuntat pe Twitter Pat, managerul de la Hillside Manor, azilul in care traia britanica.

Ivy a facut senzatie cand si-a facut cont de Facebook, insa in 2009 a ales sa treaca pe Twitter.

In urma vizitei pe care i-a facut-o lui Gordon Brown, Bean a povestit ca a acesta a fost "foarte dragut" cu ea, si ca in locuinta este "frumos".

In iunie, batrana a fost internata in spital, iar cei care ii urmareau postarile au fost tinuti la curent de managerul azilului.