Un britanic de 26 de ani a fost arestat, dupa ce a postat pe Twitter un mesaj in care ameninta ca va arunca in aer un aeroport din Marea Britanie. Suparat din cauza faptului ca ninsoarea ar fi putut sa-i amane o calatorie in Irlanda, Paul Chambers si-a spus oful pe Twitter, informeaza AFP.

"Aeroportul Robin Hood este inchis", scria tanarul pe 6 ianuarie, facand referire la aeroportul din Doncaster-Sheffield. "Aveti putin peste o saptamana pentru a restabili ordinea sau voi arunca in aer aeroportul", a continuat Paul.

O saptamana mai tarziu, el a fost arestat, conform legislatiei antiteroriste. Politia a anuntat apoi ca "un barbat a fost arestat pe 13 ianuarie pentru comentarii postate pe un site de socializare. A fost eliberat conditionat, in asteptarea unor investigatii suplimentare". Tanarul a primit interdictie sa intre pe aeroportul Robin Hood, iar la locul de munca are loc o ancheta interna.

Masurile de securitate au fost intarite in aeroporturile din intreaga lume, dupa atentatul esuat pus la cale de un tanar nigerian, pe 25 decembrie.