Un barbat in varsta de 59 de ani din Brazilia i-a luat prin surprindere pe toti cei apropiati: a aparut la propria inmormantare, viu si nevatamat. Cu o zi inainte de funeralii, rudele zidarului Ademir Jorge Goncalves l-au "identificat" ca fiind victima unui accident de masina, informeaza BBC.

Confuzia a pornit de la faptul ca victima a fost desfigurata in urma tragicului accident. Iar familia lui Goncalves a declarat in fata politiei ca "l-a recunoscut" cu dificultate. Nepoata zidarului, Rosa Sampaio, a povestit ca o parte dintre membrii familiei au avut dubii cu privire la identitatea barbatului ucis, insa o matusa si patru prieteni au declarat ca sunt siguri ca victima este chiar Goncalves.

Zidarul disparuse, insa, de acasa pentru a-si petrece noaptea intr-un local, unde a baut cu prietenii sai. "Cu mult in urma cortegiului, mortul care mergea a aparut la funeralii. A fost o usurare", a declarat un purtator de cuvant al politiei. Trupul a fost identificat "corect" in cele din urma, iar victima a fost inmormantata intr-un alt stat, sustin oficialii.