Contabila unei organizatii evreiesti americane, una dintre victimele lui Bernard Madoff va publica o carte in care dezvaluie relatia amoroasa secreta pe care a avut-o cu autorul celei mai mari fraude din istorie. Cartea, semnata Sheryl Weinstein, se va numi "Celalalt secret al lui Madoff: dragoste, bani, Bernie si eu" si va fi publicata la sfarsitul lunii, potrivit AFP.

Sheryl Weinstein "a avut o relatie cu Madoff timp de peste 20 de ani si vorbeste despre ea in carte", a declarat editorul, care a precizat ca Sheryl a fost contabila Hadassah, organizatia femeilor sioniste. "Nimeni nu l-a cunoscut pe Bernie ca mine", marturiseste autoarea, in varsta de 60 de ani.

Si ea s-a numarat printre victimele lui Bernard Madoff, care a fost condamnat pe 29 iunie la 150 de ani de inchisoare pentru frauda imensa de zeci de miliarde de dolari pe care a pus-o la cale. Cartea este "plina de detalii personale, documente exclusive si fotografii" si va scoate la lumina "un Madoff necunoscut, va scandaliza si va surprinde cititorii", sustine John Murphy, purtatorul de cuvant al editurii care va publica lucrarea.