Iranul a testat o racheta balistica, dar "agresiunea" iraniana nu va ramane fara reactie, a avertizat premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, precizand ca va aborda acest subiect cu ocazia intalnirii pe care o avea cu presedintele SUA, Donald Trump, la Washington, relateaza site-ul YnetNews.com, citata de Mediafax.

Donald Trump se va intalni cu Benjamin Netanyahu la Casa Alba pe 15 februarie, a anuntat luni seara purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA, Sean Spicer.

"Presedintele Donald Trump asteapta sa discute despre continuarea relatiilor strategice, despre cooperarea tehnologica, militara si intre serviciile de informatii", a precizat Sean Spicer, citat de site-ul agentiei Associated Press.

La randul sau, Benjamin Netanyahu a transmis prin Twitter luni seara: "La sfarsitul saptamanii trecute, Iranul a lansat o noua racheta balistica. Este o incalcare flagranta a rezolutiilor Consiliului de Securitate ONU. In curand ma voi intalni cu presedintele Trump la Washington. Voi exprima necesitatea reactivarii sanctiunilor impotriva Iranului, pentru rachetele balistice si pentru activitati teroriste, in afara de gestionarea acelui acord esuat".