Aeronava Air Algerie care a disparut sambata de pe radare a reusit sa aterizeze la Alger, relateaza La Repubblica, citat de News.ro.

Air AlgerieFoto: Captura YouTube

Toate persoanele aflate a bord sunt in siguranta si vor fi transportati la Marsilia cu o alta aeronava, cat mai repede posibil.

Aeronava zbura de la Alger la Marsilia cand a declarat o urgenta si s-a intors din drum.

"Dupa ce a zburat timp de circa o jumatate de ora, pilotul a anuntat un incident tehnic si s-a intors din drum", a declarat directorul general al Air Algerie, citat de portalul de stiri Algerie 1.

El a precizat ca natura problemei "nu este cunoscuta pentru moment".

Aparatul se afla la circa 7.000 de metri altitudine, deasupra Marii Mediterana.

Avionul decolase la ora locala 13.30 (15.30, ora Romaniei) si urma sa ajunga la Marsilia la ora 16.00 (17.00, ora Romaniei).

Un avion Air Algerie ce se indrepta spre Franta a anuntat "urgenta in aer" si a facut cale intoarsa

Un avion de pasageri al companiei Air Algerie, care decolase din capitala Algeriei si zbura spre Marsilia (sudul Frantei), a semnalat o urgenta in aer, deasupra Marii Mediterane, si a facut cale intoarsa, informeaza Daily Mail.

Avionul Boeing 737-600 a decolat de pe aeroportul din Alger in aceasta dupa-amiaza si se indrepta spre Marsilia cand a emis un semnal de urgenta. Radarele au aratat aparatul facand cale intoarsa spre punctul din care a decolat, insa nu surprind si sosirea acestuia.