Un cuplu din San Tan Valley, statul american Arizona, este acuzat ca a pus in pericol viata fiul lor in varsta de doi ani si ca l-au neglijat, dupa ce l-au lasat acasa singur in timp ce ei s-au dus sa joace Pokemon Go.

Jucand Pokemon GoFoto: Captura YouTube

Potrivit unui comunicat al politiei locale, Brent Daley, in varsta de 27 de ani si sotia lui Brianna, in varsta de 25 de ani, si-au lasat fiul lor singur aproximativ 90 de minute in noaptea de 28 iulie.

Un vecin care a vazut copilul ratacind in jurul casei, a chemat politia dupa ce a observat ca parintii lui nu erau acasa. Cand au sosit politistii, copilul era descult si purta doar un scutec si o camasa, tipa si plangea, incercand sa se intoarca in casa, potrivit politiei.

Cand a fost sunat, tatal copilului le-a inchis telefonul politistilor. Dupa aproape o ora, parintii s-au intors acasa. Au spus ca il lasasera pe baiat in pat, in timp ce s-au dus sa alimenteze masina.

Cuplul a marturisit mai tarziu ca plecasera sa se joace Pokemon Go. Acum cei doi sunt in arest si vor fi audiati. Copilul a fost luat in custodia autoritatilor.