Presedintele rus Vladimir Putin nu se va intalni cu Elton John cu ocazia vizitei artistului britanic in Rusia luna aceasta pentru ca nu s-a gasit timp disponibil in programul celor doi, a anuntat Kremlinul joi, notand ca cei doi ar putea totusi sa se intalneasca alta data, scrie Reuters.

Elton John in Piata ConstitutieiFoto: Hotnews

Putin a vorbit la telefon cu artistul britanic in septembrie si i-a spus ca este dispus sa se intalneasca pentru o discutie dupa ce Elton John a solicitat o intrevedere pentru a aborda tema drepturilor homosexualilor in Rusia.

"Tineam legatuta cu el (Elton John - n.red) in urma cu catwva saptamani, pentru ca facusera o intelegere ca, in cazul in care programele permit, sa aiba loc aceasta intalnire. Presedintele Putin si-a exprimat dispozitia pentru aceasta intalnire. Insa de data aceasta intalnirea nu va avea loc, din pacate", a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru presa.

"Programele nu se potrivesc. Insa asta nu inseamna ca o astfel de intalnire nu va avea loc data viitoare", a adaugat Peskov.

Elton John va sustine un concert intr-un mall de lux din Moscova pe 30 mai, in cadrul unui turneu international.