Un barbat in varsta de 22 de ani, suspectat ca a jefuit mai multe locuinte din Florida, a fost omorat si partial mancat de un aligator lung de 3,4m, dupa ce a intrat intr-un lac incercand, se pare, sa evite detectarea de catre politie, au anuntat marti autoritatile locale, citate de Reuters.

Medicii au stabilit, in timpul autopsiei lui Matthew Riggins, din Palm Bay, ca barbatul s-a inecat, in noiembrie, dupa ce ar fi fost atacat de unu aligator. O necropsie a aligatorului a dat la iveala parti din corpul barbatului in stomacul reptilei, potrivit unui raport publicat saptamana aceasta de Biroul Serifului din Brevard County.

In data de 13 noiembrie, adjunctii serifului l-au urmarit pe Riggins si pe un alt suspect cu caini si cu un elicopter dupa ce locuitorii din comunitatea Barefoot Bay au raportat ca doi barbati merg prin spatele caselor lor, au precizat autoritatile.

Niciunul dintre suspecti nu a fost prins in aceea noapte. Riggings a fost dat disparut de catre familie, dupa ce rudele au constatat ca nu s-a intors acasa, potrivit raportului. Corpul sau a fost gasit 10 zile mai tarziu plutind intr-un lac, in apropiere aflandu-se un aligator agresiv care parea sa pazeasca cadavrul, a declarat un membru al Biroului Serifului, Tod Goodyear.

"Cred ca se ascundea", a aratat Goodyear, referindu-se la modul in care barbatul a ajuns in lac. "Cand e vorba de caini, nu e o idee rea sa intri in apa".

Goodyear a mai precizat ca Riggins i-a spus prietenei sale, la telefon, ca ar fi urmat sa sparga case in seara zilei de 13 noiembrie, iar ulterior i-a spus ca era urmarit de politie.