12 copii au fost raniti si o fata a fost ucisa, miercuri, in Florida, dupa ce o masina care a intrat intr-o gradinita dupa ce a fost lovita de un alt vehicul al carui conducator a fugit, a declarat politia. Multi copii au rani " foarte grave ", dupa accidentul a avut loc in centrul de Kindercare din Winter Park, o suburbie din Orlando, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei din Florida, Wanda Diaz.

Copiii au fost transportati la spitalele din apropiere, unde o fetita a murit la cateva minute de la internare.

Politia l-a dat in urmarire pe soferul din cauza caruia s-a produs tragedia.

Autoritatile nu au dat detalii cu privire la fata care a murit. Potrivit site-ului gradinitei, acolo sunt inscrisi copii cu varste cuprinse intre sase saptamani pana la 12 ani. Mai mult de 50 de copii erau in interior in momentul tragediei, conform purtatorului de cuvant al pompierilor, John Mulhall.

Autoritatile au anuntat mai tarziu ca au gasit vehiculul, dar nu si pe sofer. SUV-ul care a provocat accidentul este inregistrat pe numele unui barbat in varsta de 28 ani cu antecedente penale care includ o condamnare la trei ani de inchisoare in 2010 pentru trafic de cocaina. Fusese eliberat in septembrie 2012.