Primul ministru britanic, David Cameron, si-a uitat fetita intr-un pub, dupa ce a luat pranzul cu mai multi prieteni, relateaza Reuters. Incidentul a avut loc in urma cu doua luni, intr-o duminica.

Cameron a reusit sa o gaseasca repede pe Nancy, unul dintre cei trei copii ai familiei, insa incidentul alimenteaza vocile care il critica pe acesta ca fiind prea relaxat atunci cand nu este implicat in afaceri ale statului.

Cameron si sotia sa, Samantha, au descoperit ca Nancy, in varsta de 8 ani, cel mai mare dintre copii, lipseste atunci cand s-au intors la resedinta oficiala a acestora, situata in Buckinghamshire, la 40 de mile in nord-vestul Londrei.

"Primul ministru si Samantha au fost ravasiti atunci cand au realizat ca Nancy nu este cu ei", a spus un purtator de cuvant al guvernului, adaugand ca incidentul s-a petrecut cu aproximativ doua luni in urma.

"Din fericire, cand au sunat la pub, aceasta era in siguranta. Primul ministru a fost sa o ia".

Aceasta intamplare, prezentata de tabloidul The Sun are potentialul de a-l pune intr-o pozitie proasta pe Cameron, intr-o zi in care guvernul a lansat o noua masura de contracarare a "problemelor familiale" care conduc la o viata haotica si costa contribuabilii milioane de lire sterline pentru politicile sociale.