Politia britanica, care s-a ocupat de cazul disparitiei fetitei britanice Madeleine McCann in Portugalia, a reexaminat dovezile stranse in acest caz alaturi de colegii portughezi si a realizat, de asemenea, un portret al fetei, acum in varsta de noua ani, relateaza BBC News.

Madeleine McCannFoto: captura foto

Dupa ce au analizat probele, anchetatorii britanici au declarat ca este posibil ca Madeleine sa fie in viata si ca aceasta ar fi fost rapita.

Un detectiv britanic, Andy Redwood, care se ocupa de ancheta din Marea Britanie a spus ca echipa sa incearca sa redeschida cazul. Politistii britanici, care au lucrat la o reexaminare a elementelor de ancheta in stransa colaborare cu colegii portughezi, au anuntat ca au descoperit 195 de noi "piste".

"Lucram la acest caz luand in calcul doua posibiliti - una este ca Madeleine este inca in viata; iar a doua este ca, din nefericire, ea este moarta", a mai declarat Redwood.

Ancheta politiei in cazul disparitiei fetitei britanice Madeleine McCann in Portugalia a fost clasata in 2008. Madeleine, care avea trei ani, a disparut la 3 mai 2007 in timp ce se afla cu parintii sai in statiunea portugheza Praia da Luz.