O australianca in varsta de 22 de ani a supravietuit "ca prin minune" unei caderi de peste 100 de metri in apele raului Zambezi din Africa, in apropiere de cascada Victoria, dupa ce franghia de bungee-jumping s-a rupt.

Erin Langworthy, aflata in vacanta, a decis cu o zi inainte de Anul Nou sa faca un salt cu coarda de pe un pod peste cascada Victoria. La cateva secunde dupa ce a sarit de la 111 metri deasupra raului de la granita dintre Zambia si Zimbabwe, coarda s-a rupt.

Imaginile inregistrate de o camera prezinta femeia lovind cu forta apa, cu picioarele inca pe coarda elastica.

"Am vazut negru. Mi s-a parut ca cineva mi-a batut tot corpul", a povestit ea pentru canalul de televiziune australian Channel Nine, scrie presa internationala.

"Treptat, pe masura ce ma cufundam in valuri, apa a devenit mai rece si mi-am recapatat cunostinta". Erin Langworthy a reusit sa inoate la malul raului, avand picioarele inca incurcate in coarda elastica.

"A fost destul de infricosator, deoarece in mai multe randuri, coarda s-a blocat in pietre si moloz si incepeam sa ma scufund". Turista a scapat cu o fractura de clavicula si mai multe vanatai. "Da, intr-adevar, este miraculos faptul ca am supravietuit", a adaugat ea.