Imagini dramatice filmate de un martor au surprins momentul in care un barbat inarmat a tras la intamplare vineri asupra masinilor si a trecatorilor la o intersectie aglomerata din Hollywood, in Los Angeles (California), transmite latimes.com.

Imagini dramaticeFoto: Captura LiveLeak

Atacul armat s-a produs pe Sunset Boulevard, la cateva sute de metri de celebrul Walk of Fame si de oficiul de turism din Hollywood. "Suspectul a deschis focul la intamplare asupra masinilor si trecatorilor. Politia a raspuns si suspectul a fost ucis", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles, Gregory Baek.

William Wiles, care locuieste intr-un apartament aflat la intersectia bulevardului Sunset cu strada Vine, a declarat ca a fost trezit de zgomotul unor impuscaturi. Cand s-a uitat pe fereastra, a vazut un tanar imbracat intr-un tricou alb care tragea asupra masinilor si a trecatorilor.

Wiles, care este student la Los Angeles Recording School, a spus ca a inceput sa inregistreze scena cu un aparat iPhone.

In imagini se poate vedea cum atacatorul trage cu o arma intr-o camioneta.

Barbatul era "nebun" si striga in timp ce tragea, a afirmat Wiles.

Poltistii din LAPD l-au impuscat pe barbat pe strada Vine.

Potrivit politiei, un barbat in varsta de 40 de ani, care conducea o masina Mercedes Benz, a fost impuscat in barbie si este internat in stare cridica.

Un alt martor, Gregory Bojorquez, a declarat ca "la inceput, totul parea ca un film, dar apoi puteai sa auzi gloantele lovindu-se de metal".

Bojorquez a afirmat ca a vazut un politist in civil care i-a cerut atacatorului sa se predea, insa barbatul parea sa-l ignore. "Urla ca urma sa moara si ca vrea sa moara", a declarat Bojorquez.

Martorul a spus ca atacatorul avea asupra lui si un cutit, iar in momentul in care parea sa-si scoata din nou arma a fost impuscat de politist.

Motivele agresorului nu sunt cunoscute, a anuntat politia.