Cea mai răscolitoare poveste de iubire a tuturor timpurilor, Carmen, de Georges Bizet va putea fi vazuta in format 3D RealD, in premiera absoluta in Romania. Prima proiectie a filmului Carmen 3D va vea loc sambata 5 martie, la orele 18.30 la Hollywood Multiplex din Bucuresti.

Pe parcursul a 4 reprezentaţii, spectatorii vor avea şansa de a trăi experienţa unică a unei opere clasice realizată în cel mai performant sistem 3D din lume - RealD - şi prezentată în exclusivitate de către cinematograful Hollywood Multiplex.

Opera Carmen de Bizet prezintă mult iubita poveste a vulcanicei Carmen, o tânără ţigancă superbă a cărei iubire este pe cât de efemeră, pe atât de pasională şi care are un efect devastator asupra bărbaţilor care o întâlnesc. Brigadierul Don Jose însuşi se îndrăgosteşte iremediabil atunci când o vede pe Carmen pentru prima oară, iar gelozia îi va anihila complet simţurile până la crimă atunci când tânăra îl părăseşte pentru un alt bărbat.

In aceasta productie rascolitoare si plina de viata, realizata de Francesca Zambello, Sevilla se ridica maiestuoasa printre randurile de soldati, multimea de sateni, tigani, toreadori si femei superbe. Aceasta productie spectaculoasa aduce pe scena si pe marele ecran in acelasi timp, o distributie deosebit de talentata, o poveste captivanta si nu in ultimul rand muzica plina de energie si pasiune a lui Bizet. Din distributie fac parte: Christine Rice, Bryan Hymel, Aris Argiris, Maija Kovalevska, Dawid Kimberg, Nicolas Courjal, Elena Xanthoudakis

Filmul Carmen 3D, o co-producţie RealD şi Royal Opera House din Londra, isi va conduce spectatorii într-o călătorie magică, pe covorul fermecat al unei poveşti pline de iubire cu toate ingredientele ei: pasiune, gelozie, trădare.