Cea de-a 11-a editie a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, organizată de Fundaţia Anonimul, se desfasoara la Bucuresti in perioada 12 - 17 august. Gala de Deschidere a ANONIMUL IIFF va avea loc marți, 12 august, la Arena Verde Stop, și va fi urmată de proiecția filmului regizat de Alice Rohrwacher, "The Wonders"/ "Le meraviglie".

La proiecția acestui film va fi prezentă, pentru prima dată în fața publicului românesc, actrița adolescentă Alexandra Lungu, care face parte din distribuție, alături de Monica Bellucci.

Potrivit organizatorilor, proiectiile ANONIMUL IIFF se vor desfășura la Arena Verde Stop și Cinema Studio. Intrarea la Arena Verde Stop şi la proiecţia specială pe Dâmboviţa cu OMNIBUS ANONIMUL 10 este liberă.

Intrarea la proiecţiile de la Cinema Studio se face pe bază de bilet. Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului.

La Gala de Închidere a Festivalului ANONIMUL 2014 va fi proiectat filmul A MOST WANTED MAN, regia Anton Corb. Proiectia va fi precedata de concertul trupei URMA.