O tanara de 23 de ani a fost internata, marti, la Spitalul Municipal din Timisoara, dupa ce a fost injunghiata cu un cutit in abdomen de un barbat necunoscut, care apoi a fugit, relateaza Mediafax. In urma cu o zi, tot la Timisoara, cadavrul unei femei care practica prostitutia a fost descoperit in apropierea unei benzinarii.

  • UPDATE (16.00) - O alta femeie, in varsta de 45 de ani, a fost injunghiata in spate cu un cutit, marti dupa-amiaza, pe un bulevard din municipiul Timisoara, de un barbat necunoscut, care apoi a fugit, fiind al doilea incident de acest fel petrecut in cursul acestei zile.
  • UPDATE (18.45) - O a treia femeie a fost injunghiata, marti dupa-amaiza, pe Bulevardul Cetatii din Timisoara, politistii reusind sa prinda pe aceeasi strada un barbat suspectat de comiterea acestei agresiuni, dupa ce pe parcursul zilei alte doua femeie au fost injunghiate pe strada.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Andreea Cinteza, o a treia femeie a fost injunghiata pe Bulevardul Cetatii din Timisoara, ea fiind transportata la Spitalul Municipal din Timisoara.

Cinteza a spus ca la scurt timp dupa agresiune politistii au prins un barbat, pe acelasi bulevard, el fiind suspectat de comiterea acestei agresiuni. Barbatul a fost dus la sediul Politiei.

  • UPDATE (20.45) - Potrivit unuia dintre politistii locali care l-au prins pe barbat, acesta le-a declarat ca tot el a injunghiat in cursul zilei de marti alte doua femei, in zonele UMT si Circumvalatiunii din Timisoara. Conform sursei citate, Aurel M. a spus ca a comis aceste fapte dupa ce s-a certat cu prietena lui.

Dupa primele doua agresiuni, Inspectoratul de Politie Timis informa, printr-un comunicat de presa, ca politistii timisoreni fac verificari si investigatii in toate zonele municipiului Timisoara, oamenii legii sustinand ca nu este vorba despre un agresor in serie in aceste cazuri, ci ar fi agresori diferiti.

Intregul efectiv de Politie din Timisoara este in alerta, marti, dupa injunghierea femeilor pe strada.

Potrivit comunicatului de presa transmis, marti, de Inspectoratul de Politie Timis, dupa ce doua femei, de 23 si 45 de ani, au fost injunghiate pe strada, in doua zone diferite din Timisoara, politistii din municipiu au intrat in alerta si fac verificari si investigatii in toate zonele municipiului, fiind scotocite zone de agrement, parcuri, baruri, statii CFR, autogari, in vederea depistarii a doi suspecti.

Conform sursei citate, in baza informatiilor furnizate de victime si de martori nu au rezultat date care sa conduca la concluzia ca ar fi vorba de un agresor in serie, ci de doi agresori diferiti.

"Pana la acest moment nu au rezultat date care sa confirme faptul ca intre cele doua cazuri ar fi vreo legatura. In aceste conditii, Inspectoratul de Politie al judetului Timis asigura cetatenii ca nu este vorba despre un agresor in serie", se arata in comunicat.

Astfel, in primul caz, cel al injunghierii unei femei de 23 de ani in zona UMT din Timisoara, politistii il suspecteaza de agresiune pe un iubit al unei foste prietene a victimei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Andreea Cinteza, in cel de-al doilea caz, cel al injunghierii unei femei de 45 de ani, inginer la Directia Apelor Banat, politistii au stabilit ca agresorul purta pantaloni gri, un tricou albastru si seapca neagra.

Politistii au mai stabilit ca in urma celor doua agresiuni niciuna din femei nu a fost deposedata de bunuri.

O tanara in varsta de 23 de ani a fost injunghiata cu un cutit in abdomen, marti la pranz, in apropierea Padurii Verzi, din zona UMT din Timisoara, fiind transportata de urgenta la Spitalul Clinic Municipal din Timisoara.

Ea le-a declarat politistilor ca a fost taiata de un barbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spuneau ca tanara este constienta si in stare stabila.

Marti dupa-amiaza, o alta femeie, in varsta de 45 de ani, a fost injunghiata in spate cu un cutit, pe un bulevard din municipiul Timisoara, de un barbat necunoscut, care apoi a fugit.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, declara ca o femeie de 45 de ani a fost injunghiata de un barbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalatiunii din Timisoara, in apropierea blocului in care aceasta locuieste.

Potrivit sursei citate, femeia a fost transportata la Spitalul Municipal din Timisoara cu o plaga injunghiata in spate, ea primind ingrijiri medicale.

Mezdrea a spus ca politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a petrecut incidentul si incearca sa il gaseasca pe faptas care a fugit.

In noaptea de duminica spre luni, trupul neinsufletit al unei femei de 42 de ani, care practica prostitutia, a fost descoperit in apropierea unei benzinarii de la iesirea din municipiul Timisoara. Conform anchetatorilor, femeia avea mai multe escoriatii la fata, precum si o plaga prin intepare in partea stanga a toracelui.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, a declarat, luni, pentru Mediafax ca politistii au fost sesizati de doi barbati ca in apropierea unei benzinarii de pe Calea Sagului din Timisoara se afla cadavrul unei femei.

Potrivit sursei citate, politistii s-au deplasat la fata locului si, dupa primele verificari, au stabilit ca este vorba despre o femeie in varsta de 42 de ani, cunoscuta pentru numeroasele amenzi pe care le-a primit pentru practicarea prostitutiei.

Mezdrea a precizat ca pe trupul femeii erau urme de violenta. Corpul acesteia a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei.

Conform anchetatorilor, femeia avea mai multe escoriatii la fata, precum si o plaga prin intepare in partea stanga a toracelui.