Nouă pasageri ai unui microbuz care se deplasa pe raza judeţului Giurgiu au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportati la spital, după ce autovehiculul în care se aflau a fost lovit de un autoturism tip papuc ce a pătruns pe contrasens, anunta Agerpres, citand Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, pe Drumul Judeţean 601, între localităţile Bolintin - Deal şi Ciorogârla.

"Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz care efectua transport de persoane'", a declarat duminică, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, Mirela Gheţa.

În urma accidentului, nouă persoane au fost transportate pentru acordare de îngrijiri medicale la Spitalul Bolintin - Vale. Patru au fost trimise pentru investigaţii la unităţi sanitare din Bucureşti, existând suspiciuni că prezintă fracturi. Pentru acordarea de îngrijiri răniţilor şi transportarea lor la spital a fost nevoie de intervenţia SMURD şi a unui echipaj de descarcerare.

Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.