John Maxwell

John MaxwellFoto: Finmedia

John Maxwell

Foto: Finmedia

Printre lectiile pe care John Maxwell le-a invatat intr-o viata de lider este si aceasta prima regula a managementului: nu iti trimite ratele la scoala de vulturi. De ce? Pentru ca nu va functiona. Oamenii buni se descopera, nu se schimba. Daca vrei oameni buni, oameni motivati, trebuie sa ii gasesti, nu sa ii schimbi, nu sa ii motivezi. Pentru ca, sa fim sinceri! Ratele nu trebuie sa fie vulturi, nici nu vor sa devina vulturi. Ele sunt ceea ce trebuie sa fie. Leadershipul inseamna sa pui oamenii la locul potrivit pentru a putea avea succes. Ca lider, trebuie sa iti cunosti si sa iti pretuiesti oamenii pentru ceea ce sunt si sa ii lasi sa lucreze conform punctelor lor forte. Daca oamenii ies din zona de competenta, curand nu vor mai fi in nici un fel de zona - nici de confort, nici de competenta, nici de eficienta. Este doar un mic fragment din lectia de leadership pe care John Maxwell o sa o ofere publicului din Romania la conferinta HOW TO BE A R.E.A.L. SUCCESSde la Palatul Parlamentului miercuri, pe 23 martie 2011.

"Diferenta dintre noi cei de acum si noi cei de peste cinci ani este data de cartile pe care le citim, oamenii cu care ne asociem si deciziile pe care le luam. Cartile lui John Maxwell fac parte din acea categorie care ne ajuta sa facem diferenta. Nu numai ca ne imbogatesc mintea si sufletul, dar ne ajuta sa alegem mai bine oamenii cu care ne asociem si, mai ales, sa luam deciziile potrivite pentru a ne maximiza potentialul. Venirea lui John Maxwell la Bucuresti este un eveniment ce nu trebuie ratat de catre cei care vor sa faca diferenta atat in viata personala cat si in cea profesionala" , spune un cunoscut si foarte apreciat bancher, Dan Pascariu.

Si pentru ca "cei mai buni lideri sunt cei care asculta", va invitam sa-l ascultati si sa-l vedeti personal, in direct, pe John Maxwell, gurul numarul 1 mondial in leadership, prezent in premiera la Bucuresti, ca si in zona Europei Centrale si de Est.